Wiser 2-osainen pistorasia
Tuotekoodi: KHWDE002182 EAN: 3606489859978

Wiser 2-osainen pistorasia

Tuotekoodi: KHWDE002182 EAN: 3606489859978

Tuotekuvaus

Wiser on älykotijärjestelmä, joka lisää kodin mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Wiser-älykoti koostuu erilaisista laitteista, joita voidaan ohjata langattomasti eri tavoin. Wiser-puhelinsovelluksella voidaan tehdä käteviä tilanneohjauksia, ajastuksia tai esimerkiksi säätilan vaihteluihin perustuvia automaatioita. Laitteet keskustelevat myös keskenään, joten kodin toimintoja voidaan automatisoida tapahtumaan ilman käyttäjän huomiota. Wiser-järjestelmä voidaan asentaa normaaliin kaapelointiin tai langattomasti laitteen tyypistä riippuen.

Wiser-pistorasioiden avulla käyttäjä voi seurata reaaliajassa laitteiden virrankulutusta sekä historiatietoja päivä, viikko, kuukausi ja vuositasolla. Järjestelmän avulla voidaan säästää sähköä erilaisten automaatioiden avulla (esim kotona-/poissa-tilat, yösammutus). Pistorasia on myös mahdollista sammuttaa ja herättää painikkeesta.

Klassinen valkoinen väri sopii kaikkiin koteihin ja sisustuksiin.

Schneider Electricin Wiser-järjestelmän täydellinen käyttö vaatii keskusyksikön (snro 2622118, CCT501901), Wiser by SE-älypuhelinsovelluksen, käyttäjätilin sekä internet-yhteyden. Järjestelmän käyttö on maksutonta.
Laitteen asentamisen saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja. Turvallinen, FI-hyväksytty tuote.

HUOM! Ylempi pistokepaikka ohjattavissa Wiserin avulla, alempi normaali ja aina päällä.
Tuotepakkaus:

mitat: 6,0 cm (l) x 13,6 cm (k) x 9,0 cm (p)

paino: 0,30 kg

Wiser-logo ja teksti Smart and sustainable homes