Wiser Paristokäyttöinen palovaroitin
Tuotekoodi: KHCCT599001

Wiser Paristokäyttöinen palovaroitin

Tuotekoodi: KHCCT599001

Tuotekuvaus

Optinen Wiser älypalovaroitin tuo älykästä turvallisuutta älykotiin. Palovaroitin tunnistaa savun sekä äkillisen lämpötilan nousun ja hälyttää kuuluvalla (85 dB 3 m) merkkiäänellä sekä lähettää ilmoituksen matkapuhelimeen*.

Wiser-sovelluksen avulla palovaroitin voidaan yhdistää älykodin automaatioon, jolloin voidaan esimerkiksi sulkea automaattisesti pistorasioita palon sattuessa tai asettaa kaikki kodin kamerat kuvaamaan tapahtumia muistikortille. Wiser-sovellus myös muistuttaa testaamaan palovaroittimen toiminnan tasaisin väliajoin.

Laitteen tilanteen voi tarkistaa selkeästä LED-valosta ja mikäli halutaan hiljentää laite hetkellisesti (10 min), tämä onnistuu kätevästi vain painamalla laitteen etuosaa lyhyesti.

Palovaroitinta voidaan käyttää myös ilman Wiser-sovellusta, jolloin se toimii perinteisen palovaroittimen tavoin. Varoitin on mahdollista ketjuttaa toisiin Wiser-palovaroitiimiin, jolloin saadaan hälytys kattavasti ympäri asuntoa mikäli jossakin huoneessa havaitaan savua tai äkillistä lämmön nousua.

Mukana toimitetaan katto-/seinäasennuslevy, ruuvit sekä käyttöohje.

Asennustiedot:
Laite voidaan asentaa tasakattoon, kaltevaan kattoon tai seinään. Kts tarkemmat tiedot käyttöohjeesta.

Palovaroittimessa on kiinteä paristo, jonka kestoikä on n. 10 vuotta. Paristo ei ole vaihdettavissa. Ei sisällä radioaktiivisia aineita.

*Schneider Electricin Wiser-järjestelmän täydellinen käyttö vaatii keskusyksikön (snro 2622118, CCT501901), Wiser by SE-älypuhelinsovelluksen, käyttäjätilin sekä internet-yhteyden. Järjestelmän käyttö on maksutonta.
Tuotepakkaus:

mitat: 12,5 cm (l) x 6,0 cm (k) x 11,5 cm (p)

paino: 0,24 kg

Wiser-logo ja teksti Smart and sustainable homes