Back on Track paukkuliivi EQ3 Spark
Tuotekoodi: BOT72000000 EAN: 7340041135556

Back on Track paukkuliivi EQ3 Spark

Tuotekoodi: BOT72000000 EAN: 7340041135556
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

CE- sertifioitu paukkuliivi ratsastajalle-SMART RIDER SPARK AIR VEST


Yhteistyössä EQ3.


CE-sertifioitu kevyt paukkuliivi, jossa säädettävät sivusoljet lisäävät liivin istuvuutta. Spark air vest:in teknologiaa on käytetty mm. moottoripyöräilijöille. Paukkuliivin teknologiassa ilmakanavat täyttyvät hiilidioksidipatruunan avulla.

Pudotessa satulahihna vetää avainkuulan avainkotelostaan, jolloin liivi täyttyy ilmalla. Liivi on helppo kiinnittää satulaan ja irroittaa, samoin patruunan vaihtaminen uuteen on helppoa. Satulahihna tulee paukkuliivin mukana.

Alle 0,25 sekunnissa olet ratsastajana suojattu kaulasta häntäluuhun. Tämä vähentää esimerkiksi niskan retkahdusvammoja sekä murtuneita kylkiluita, mikä puolestaan voi aiheuttaa sisäisiä vaurioita. Jotta liivi istuisi mahdollisimman hyvin, on tärkeää pystyä mahduttamaan nyrkki vyötärölle ja rinnalle, jolloin liivi ei purista liikaa, kun se vapautuu.

Patruuna kuuluu liivin hintaan. Kun ostat uuden patruunan, suosittelemme ostamaan Smart Ridersin omia patruunoita, koska ne ovat optimaalisia tähän paukkuliiviin.

Liivin kiinnittämiseksi satulaan ratsastaja kiinnittää SPARK Air -liivin hihnan satulan jalustinkoukkuun, ei D-renkaisiin. Ratsastaja voi irroittaa paukkuliivinsä satulasta nopeasti yhden napsautuksen vapautusominaisuuden ansiosta.