Neste-hydrauliöljyt

Panosta toimintavarmuuteen laadukkailla, Suomessa kehitetyillä hydrauliöljyillä, jotka takaavat voiman ja väännön haastavissakin olosuhteissa

Olipa kyseessä työkone tai ajoneuvo, hydrauliöljyn merkitys on suuri: Jopa 90 prosenttia hydrauliikan vaurioista johtuu toimintakykynsä menettäneestä voiteluöljystä. Nesteen hydrauliöljyt suunnitellaan toimimaan luotettavasti: Huippulaatuisen lisäaineistuksen ansiosta öljyjen viskositeettiarvot ja voitelevat ominaisuudet säilyvät pitkään oikealla tasolla. Hydraulijärjestelmässä käytettävän öljyn on oltava oikean jäykkyistä, oikein lisäaineistettua, puhdasta ja vedetöntä eikä se saa olla hapettumalla pilaantunutta.

Neste Hydraulic 32 ja 46 ovat ulkokäyttöön tarkoitettuja hydrauliöljyjä, jotka sopivat erityisesti työkonekäyttöön urakoitsijoille ja maatalouteen. Hydraulic 32 ja 46 öljyillä on erinomainen leikkautumisen kestävyys, eli öljy säilyttää viskositeettinsa koko öljynvaihtovälin ajan. Normaalia mineraaliöljyä pidemmälle jalostettu perusöljy ja ensiluokkaiset lisäaineet takaavat erinomaisen suojan kulumista, vaahtoamista, korroosiota ja hapettumista vastaan.
Neste Hydraulic 32 ja 46 soveltuvat liikenteen ja teollisuuden hydraulijärjestelmiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kaivurit, trukit, metsä-, maatalous- ja maansiirtokoneet ympärivuotisesti.
Ominaisuudet ja hyödyt: laaja käyttölämpötila-alue, erittäin vähäinen leikkautuvuus, suojaa tehokkaasti korroosiolta ja tehokas kulumisenesto.

Mikäli öljyltä vaaditaan erityisen laajaa käyttölämpötila-aluetta ja erityisen hyviä kylmäominaisuuksia, suosittelemme käytettäväksi Neste Hydraulic Super-sarjan tuotteita.
Neste Hydraulic 32 ja 46 Super ovat vaativaan ulkokäyttöön tarkoitettuja laajan käyttölämpötila-alueen omaavia huippulaatuisia Super-luokan moniastehydrauliöljyjä. Neste Hydraulic 32 ja 46 Superilla on erinomaiset kylmäkäyttöominaisuudet. Hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja korkea viskositeetti-indeksi mahdollistavat parhaan toimivuuden myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Hyvien ilman- ja vedenerottumisominaisuuksien ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi vaikeissakin olosuhteissa. Vaativiin olosuhteisiin kehitetty lisäaineistus antaa erittäin tehokkaan suojan kulumista, hapettumista ja korroosiota vastaan.

Sopii kaikkiin liikenteen sekä teollisuuden hydraulijärjestelmiin ulkotiloissa ja on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön kun järjestelmän lämpötila käynnistettäessä on alhainen ja käytön aikana korkea. Se soveltuu käytettäväksi myös kovilla pakkasilla kun tarvittaessa käytetään esilämmitystä. Neste Hydraulic 32 ja 46 Superia käytetään esimerkiksi kaivureiden, trukkien, nostureiden, metsä- ja maansiirtokoneiden yms. hydrauliikassa. Ominaisuudet ja hyödyt: erittäin laaja käyttölämpötila-alue, erinomainen suoja kulumiselta ja suojaa tehokkaasti korroosiolta.