Neste-moottoriöljyt

Äärioloissa kuin kotonaan - ainutlaatuista suorituskykyä pohjoisiin olosuhteisiin

Raskaan kaluston ammattilaisten työssä polttonesteillä ja voiteluaineilla on suuri merkitys. Suomessa kehitetyillä Nesteen moottoriöljyillä ja voiteluaineilla voit olla varma, että kalustosi suorituskyky ja luotettavuus säilyvät haastavissakin olosuhteissa.

Nesteen voiteluaineet kehitetään yhteistyössä maailman johtavien raskaan kaluston ajoneuvovalmistajien kanssa

Advanced Technology by Neste -voiteluöljyjen tehoa lisäävä lisäaineistus toimii kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla.
Neste Diesel 10W-30 on tarkoitettu vanhempien raskaassa käytössä olevien ahdettujen dieselmoottoreiden voiteluun. Voidaan käyttää myös hydraulijärjestelmissä ja vaihteistoissa kun vaatimuksena on yksiasteinen moottoriöljy.

Neste Turbo LXE sarjan dieselmoottoriöljyt sopivat lähes kaiken merkkisiin raskaan kaluston autoihin ja työkoneisiin. API CI-4 ja ACEA E7 -luokitusten ansiosta Neste Turbo LXE sarjan öljyt täyttävät entistä paremmin Euro 3, Euro 4 ja EGR -moottorien öljyvaatimukset.

Neste Turbo LXE sarjan dieselmoottoriöljyt soveltuvat kalustoon joissa on SCR (Selective Catalytic Reduction) pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä ja pakokaasujen takaisinkierrätys EGR (Exhaust Gas Recirculation), mutta ei suositella hiukkassuodattimella DPF (Diesel Particulate Filter) varustetuille moottoreille.
Neste Turbo+ NEX on erityisesti moderneille raskaan kaluston dieselmoottoreille kehitetty täyssynteettinen moniastedieselmoottoriöljy. Se on suunniteltu vastaamaan uusimman ja seuraavan sukupolven moottoriöljytarpeita (ylittää API CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS, CI-4 sekä ACEA E9 ja E7 -suorituskykyvaatimukset). Matalatuhkaisena, ns. Mid SAPS-moottoriöljynä Neste Turbo + NEX suojaa pakokaasun jälkikäsittelylaitteistoa ennenaikaiselta kulumiselta, kuten hiukkassuodattimen tukkeutumiselta.
Neste Turbo + LSA 5W-30 on erityisesti uusimmille raskaan kaluston dieselmoottoreille kehitetty täyssynteettinen moniastedieselmoottoriöljy. Neste Turbo + LSA 5W-30 on matalatuhkaisena ns. Low SAPS-moottoriöljy ja soveltuu erityisesti raskaan kaluston dieselmoottoreille, joissa käytetään hiukkassuodattimia ja muita edistyneitä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmiä.