Mobilgrease Special 390g
Tuotekoodi: MV153550 EAN: 5425037860536

Mobilgrease Special 390g

Tuotekoodi: MV153550 EAN: 5425037860536

Tuotekuvaus

Mobilgrease Special on korkealuokkainen litiumhydroksistearaattipohjainen korkeapainerasva. Rasva suojaa kulumiselta, ruostumiselta ja korroosiolta sekä ehkäisee vesihuuhtoutumista ja hapettumista korkeissakin lämpötiloissa. Rasva sisältää molybdeenidisulfidia, joka antaa lisäsuojaa kulumista vastaan. Mobilgrease Special on raskaaseen käyttöön tarkoitettu, monipuolinen ajoneuvorasva, joka sopii henkilö- ja kuorma-autoihin, maataloustraktoreihin, maanrakennus- ja kaivosteollisuuden koneisiin sekä muuhun liikkuvaan kalustoon. Rasvan suositeltava käyttölämpötila-alue on -20°C...+130°C.Koska Mobilgrease Special -rasvan sisältämä molybdeenidisulfidi parantaa kulumisenestokykyä, se sopii erityisesti raskaasti kuormitettujen ja tärinälle tai liukumiselle altistuvien laakereiden voiteluun.

Mobilgrease Special kuuluu Mobilgrease-sarjaan, joka tunnetaan innovaatioista ja erinomaisesta suorituskyvystä. Mobilgrease Special on alan huippua edustavia tuote, joille annetaan maailmanlaajuista teknistä tukea. Mobilgrease Special on suunniteltu raskaassa käytössä olevien pyöränlaakereiden ja alustan monipuoliseksi voitelurasvaksi, joka sopii lukuisiin ajoneuvoihin ja teollisuuskoneisiin. Mobilgrease Special -rasvalla on seuraavia etuja ja ominaisuuksia:
 • Parempi kulumissuoja raskaasti kuormitetuissa ja/tai iskukuormituksille altistuvissa kohteissa verratuna perinteisiin EP voitelurasvoihin; pidentää koneiden kestoikää.
 • Hyvä suoja ruostumista ja korroosiota vastaan vähentää huoltotarvetta ja seisokkeja.
 • Hyvä pumpattavuus keskusvoitelujärjestelmissä

  Mobilgrease Special on raskaisiin käyttökohteisiin tarkoitettu yleisrasva, joka sopii henkilö- ja kuorma-autoihin, maataloustraktoreihin, maanrakennus- ja kaivosteollisuuden työkoneisiin sekä muuhun liikkuvaan kalustoon. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm:
 • Pyöränlaakerit, etenkin tärinälle tai liukumiselle altistuvat kohteet
 • Raskassa käytössä olevien koneiden alustat
 • Tuotepakkaus:

  mitat: 5,0 cm (l) x 23,3 cm (k) x 5,0 cm (p)

  paino: 0,50 kg