CEMOS AUTO -kohlinkoneen täydellinen paketti
Tuotekoodi: CLTSBLM003

CEMOS AUTO -kohlinkoneen täydellinen paketti

Tuotekoodi: CLTSBLM003
Lisävarusteena näille tuotteille

Tuotekuvaus

CEMOS AUTO on todellinen tekoälyyn perustuva säätöautomatiikka. Oli käyttäjä sitten kokenut tai vasta aloittelija, niin CEMOKSEN on todettu aina tehostavan puintia. CEMOKSEN taustalla on vuosien aikana kerätty tietomäärä eri puimureilla, eri pöydillä eri olosuhteissa. Tämä tieto yhdistämällä moderniin puimuriin saavutetaan todellista tehokkuutta olosuhteista riippumatta. CEMOS automatiikoita puinti, puhdistus ja erottelu (hybridi) on testattu jo vuodesta 2013 lähtien!

CEMOS AUTO Sisältää kohlinkoneissa puhdistusautomatiikan sekä puintikoneiston automatiikan. Puhdistusautomatiikka on nimensä mukaisesti seulaston automatiikka. Käytännössä automatiikka säätää seulastolla puhaltimen nopeuden sekä ylä- ja alaseulan avauman. Järjestelmä reagoi mm. satomuutokseen, viljan laatuun, läpäisyyn ja kosteuteen. CEMOS Automatiikan perusperiaate on se, että järjestelmä testaa jatkuvasti taustalla erilaisia säätöjä, ja arvioi niiden toimivuutta.

Puintikoneiston automatiikka hoitaa vastaavasti puintikelojen pyörimisnopeuden sekä puintivälin. Automatiikka tekee säätöjä usean eri asian summana:
 • Käyttäjän pyytämä strategia
 • GRAIN QUALITY CAMERA
 • GRAINMETER
 • QUANTIMETER
 • CRUISE PILOT (tarvitaan tasaiseen massan syöttöön sekä mittaamaan syöttökuljettimessa kulkeva materiaali) Automatiikassa on erityisen tärkeää tietää koneistoon menevä massa ja tehdä tarvittavat säädöt etukäteen!
 • Puhdistuksen tehokkuus
 • Moottorin kuormitus

  CEMOKSEN Hinta sisältää useita eri antureita ja automatiikoita. Kysy lisää myyjältäsi.
 • GRAIN QUALITY CAMERA

  Kamera on CEMOKSEN tärkeimpiä antureita. Se on markkinoiden nopein konenäkö ottaen kaksi kuvaa per sekunti. Viljasäiliöön menevästi massasta otetaan todella iso määrä dataa, ja sen avulla automatiikan on helppo säätää koneistoa.


  Kamera mm. tunnistaa rikkoontuneet jyvät ja epäpuhtaudet. Haluattaessa käyttäjä saa konenän kuvat myös CEBIS -näytölle.