CLAAS 870 CIS+ CMATIC
Tuotekoodi: CLA51870CM

CLAAS 870 CIS+ CMATIC

Tuotekoodi: CLA51870CM

Tuotekuvaus

CLAAS AXION 870 CMATIC
CLAAS AXION 800 sarja vakuuttaa ajo- ja käyttömukavuudella 200-300 hevosvoiman teholuokassa saaden näin pitkätkin päivät tuntumaan lyhyiltä. Tilava, hiljainen, suuret ikkunapinnat ja täysin jousitettu ohjaamo varmistaa parhaan ajomukavuuden kaikissa olosuhteissa. Mukavuus tuo lisää tuottavuutta. CLAAS traktoreille tyypillinen laajalla kierrosalueella käytössä oleva suuri vääntömomentti saadaan aikaan kuusi sylinterisellä 6,7 litran moottorilla. Muuttuva siipinen VGT turbo takaa optimaalisen ahtopaineen kaikilla moottorin kierrosnopeuksilla. CLAAS AXION-sarjan koneiden sanotaan olevan tehohyötysuhteeltaan markkinoiden tehokkaimpia traktorimalleja.

Erikoismuotoiltu eturunko yhdessä kapean rungon kanssa mahdollistaa suuren ohjauskulman ja pienen kääntösäteen, vain 5,31 metriä! Traktorin pitkä akseliväli ja lyhyt kokonaispituus tarjoaa vakaat ajo-ominaisuudet sekä hyvän näkyvyyden joka suuntaan.

Traktorin takaosan kaikki hydrauliikkaliittimet on varustettu vapautusvivulla, jolloin letkut voidaan liittää tai irrottaa myös paineen alaisena traktorista. Kaikki mallit on varustettu kuormantuntevalla hydrauliikalla. Valittavissasi on 110, 150 tai 205 l/min tuotolla varustettu hydrauliikkajärjestelmä. Traktorin takaa löytyy aina Power-Beyond liitännän lisäksi vapaan paluun liitin. Jopa 10 tonnia nostava takanostolaite takaa yhdessä loistavan näkyvyyden kanssa, että myös raskaimpien työkoneiden käyttö on helppoa ja vaivatonta.

CLAAS CMATIC - portaatonta ajoa
CMATIC on CLAAS-traktoreiden portaaton vaihteistotekniikka. AXION 800 -sarjassa se toteutetaan mekaanisen ja hydraulisen vaihteiston avulla. Suuri mekaanisen voimansiirron osuus tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen jokaisella nopeusalueella sekä pienen polttoaineen kulutuksen. CMATIC’n ylivoimainen vaihteistohallinta mahdollistaa voimakkaat kiihdytykset ja pehmeät hidastukset muuttuvan kuormituksen mukaan. Kaikkia vaihteiston välityssuhteita voidaan käyttää koko moottorinkierrosnopeus alueella tarjoten monipuoliset käyttömahdollisuudet ympärivuoden. Portaaton CMATIC-vaihteisto on saatavilla CEBIS tai CIS+ varustuksella.
 • Suuri mekaanisen voimansiirron osuus varmistaa suuren työntötehon myös peruuttaessa
 • 50 km/h kuljetusnopeus saavutetaan jo 1600 r/min kierrosnopeudella
 • Automaattisesti päälle kytkeytyvä moottorijarrutus helpottaa hidastuksia sekä vähentää jarrujen kulumista
 • Kolmea erilaista käyttötapaa: poljinajo, vipuajo ja käsikäyttömoodi

 • Kaksi eri varusteluvaihtoehtoa CMATIC-malleille:
  CIS+: yksinkertaisesti enemmän
  CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. Selkeästä yksinkertaisuudestaan huolimatta se tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja ja tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn. CIS+ varustelun perusta on kaikkien hydrauliikkalohkojen sähköinen ohjaus. Tämä yhdistettynä ergonomisesti täydelliseen kyynärnojaan mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ilman rasituksia. A-pilarin CIS-värinäyttö yhdessä vaihteiston ja hydrauliikan sähköhallinnan kanssa tarjoaa paljon erilaisia näyttö- ja säätömahdollisuuksia

  CEBIS: yksinkertaisesti kaikki
  Varustelun omaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea 12 tuuman kosketusnäytöllinen CEBIS-terminaali. CEBIS-näyttö käyttää selkeitä symboleita ja värikoodeja antaakseen selkeän ja kattavan kuvan säädöistä. Helpon valikkorakenteen ansiosta kaikki säädöt voidaan tehdä vain muutaman napin painalluksella. CMOTION-monitoimikahva tarjoaa menetelmän, joka mahdollistaa AXION mallien tärkeimpien ominaisuuksien mukavamman ja tehokkaamman käytön. CMOTION-kahvasta löydät vaihteiston hallinnan, suunnanvaihdon, takanostolaitteen käytön sekä useita ohjelmoitavia toimintonäppäimiä. CEBIS-varustelussa kaikki tärkeät hallintalaitteet on integroitu kyynärnojaan.

  Kysy lisätietoa CLAAS traktoreista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
  Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS 870 CIS+ CMATIC
  Moottorin teho, (hv/kW)280/295 hv /221 kW
  Moottorin tyyppiFPT 6-sylinterinen 6,7l
  VaihteistoCMATIC (portaaton)
  Öljyn tuotto, (l/min)110, 150 tai 205
  Takanostolaitteen nostokyky, (kg)10200
  Etunostolaitteen nostokyky, (kg)4700 tai 5900
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)455
  Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)X, 3215 ja 5428
  Paino, (kg)9050/9450
  Akseliväli, (mm)2980
  Videot ja esitteet
  Esite AXION 800 -sarja (9.93 MB, pdf)