CLAAS AXION 830 CIS HEXASHIFT Traktori
Tuotekoodi: CLA50830CIS

CLAAS AXION 830 CIS HEXASHIFT Traktori

Tuotekoodi: CLA50830CIS

Tuotekuvaus

CLAAS AXION 830 HEXASHIFT
CLAAS AXION 800 sarja vakuuttaa ajo- ja käyttömukavuudella 200-300 hevosvoiman teholuokassa saaden näin pitkätkin päivät tuntumaan lyhyiltä. Tilava, hiljainen, suuret ikkunapinnat ja täysin jousitettu ohjaamo varmistaa parhaan ajomukavuuden kaikissa olosuhteissa. Mukavuus tuo lisää tuottavuutta. CLAAS traktoreille tyypillinen laajalla kierrosalueella käytössä oleva suuri vääntömomentti saadaan aikaan kuusi sylinterisellä 6,7 litran moottorilla. Muuttuva siipinen VGT turbo takaa optimaalisen ahtopaineen kaikilla moottorin kierrosnopeuksilla. CLAAS AXION-sarjan koneiden sanotaan olevan tehohyötysuhteeltaan markkinoiden tehokkaimpia traktorimalleja.

Erikoismuotoiltu eturunko yhdessä kapean rungon kanssa mahdollistaa suuren ohjauskulman ja pienen kääntösäteen, vain 5,31 metriä! Traktorin pitkä akseliväli ja lyhyt kokonaispituus tarjoaa vakaat ajo-ominaisuudet sekä hyvän näkyvyyden joka suuntaan.

Traktorin takaosan kaikki hydrauliikkaliittimet on varustettu vapautusvivulla, jolloin letkut voidaan liittää tai irrottaa myös paineen alaisena traktorista. Kaikki mallit on varustettu kuormantuntevalla hydrauliikalla. Valittavissasi on 110, 150 tai 205 l/min tuotolla varustettu hydrauliikkajärjestelmä. Traktorin takaa löytyy aina Power-Beyond liitännän lisäksi vapaan paluun liitin. Jopa 10 tonnia nostava takanostolaite takaa yhdessä loistavan näkyvyyden kanssa, että myös raskaimpien työkoneiden käyttö on helppoa ja vaivatonta.

HEXASHIFT
HEXASHIFT on CLAAS’in tehokas powershift-vaihteisto. Siinä on kuusi kevyesti sormenpäillä ohjattavaa powershift-vaihdetta , jotka toimivat neljällä eri alueella kokonaan ilman kytkimen käyttöä. Vaihtoehtoisesti voit antaa HEXACTIV-vaihteistoautomatiikan hoitaa vaihteiden käyttämisen luoden portaattoman vaihteiston tunteen ajoon. Vaihteet vaihdetaan riippuen moottorin kuormituksesta sekä ajonopeudesta. Aluetta vaihtaessa HEXASHIFT-vaihteisto valitsee automaattisesti sopivimman powershift-vaihteen riippuen kuormituksesta ja ajonopeudesta. Tämän ja vaihteiden limityksen ansiosta moottoriteho saadaan tehokkaasti hyödynnytettyä samalla kun aluevaihdot ovat sujuvia myös maantieajossa. HEXASHIFT tarjoaa hyvän hyötysuhteen niin pellolla kuin maantiellä.

Kolme eri varusteluvaihtoehtoa:
CIS: yksinkertaisesti hyvä
Mekaanisilla hydrauliikan hallintaventtiileillä ja monitoimikahvakyynärnojalla varustettu perusversio tarjoaa yksinkertaisuudessaan kompaktia muotoilua yhdessä erinomaisen käyttöergonomian kanssa. A-pilarin CLAAS INFORMATION SYSTEM (CIS) -näytöstä luet yhdellä vilkaisulla kaikki vaihteiston tiedot. Säädöt tehdään kätevästi säätöpotentiometrin avulla.

CIS+: yksinkertaisesti enemmän
CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. Selkeästä yksinkertaisuudestaan huolimatta se tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja ja tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn. CIS+ varustelun perusta on kaikkien hydrauliikkalohkojen sähköinen ohjaus. Tämä yhdistettynä ergonomisesti täydelliseen kyynärnojaan mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ilman rasituksia. A-pilarin CIS-värinäyttö yhdessä vaihteiston ja hydrauliikan sähköhallinnan kanssa tarjoaa paljon erilaisia näyttö- ja säätömahdollisuuksia

CEBIS: yksinkertaisesti kaikki
Varustelun omaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea 12 tuuman kosketusnäytöllinen CEBIS-terminaali. CEBIS-näyttö käyttää selkeitä symboleita ja värikoodeja antaakseen selkeän ja kattavan kuvan säädöistä. Helpon valikkorakenteen ansiosta kaikki säädöt voidaan tehdä vain muutaman napin painalluksella. CMOTION-monitoimikahva tarjoaa menetelmän, joka mahdollistaa AXION mallien tärkeimpien ominaisuuksien mukavamman ja tehokkaamman käytön. CMOTION-kahvasta löydät vaihteiston hallinnan, suunnanvaihdon, takanostolaitteen käytön sekä useita ohjelmoitavia toimintonäppäimiä.

Kysy lisää Hankkijan myyjältä!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS AXION 830 CIS HEXASHIFT
Moottorin teho, (hv/kW)235/173
Moottorin tyyppiFPT 6-sylinterinen 6,7l
VaihteistoHEXASHIFT powershift (24/24)
Öljyn tuotto, (l/min)110, 150 tai 205
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)10200
Etunostolaitteen nostokyky, (kg)4700 tai 5900
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)455
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)X, 3215 ja 5428
Paino, (kg)8400/9150
Akseliväli, (mm)2980
Videot ja esitteet
Esite AXION 800 -sarja (9.93 MB, pdf)