CLAAS ARION 530 CIS HEXASHIFT Traktori
Tuotekoodi: CLA94530CIS

CLAAS ARION 530 CIS HEXASHIFT Traktori

Tuotekoodi: CLA94530CIS

Tuotekuvaus

CLAAS ARION 530 HEXASHIFT-vaihteistolla
CLAAS ARION 530-650 -sarjan traktorit tarjoavat suuremman kokoluokan CLAAS traktoreiden tekniikkaa ja käyttömukavuutta teholuokassa 140 - 184 hv.

HEXASHIFT on tehokas powershift-vaihteisto. Siinä on kuusi powershift-vaihdetta, jotka toimivat neljällä eri alueella. HEXASHIFT-vaihteistoa ohjataan kevyesti sormenpäillä, tai vaihtoehtoisesti voit antaa HEXACTIV-vaihteistoautomaatikan hoitaa vaihtamisen puolestasi. Aluetta vaihtaessa HEXASHIFT-vaihteisto valitsee automaattisesti sopivimman powershift-vaihteen riippuen kuormituksesta ja ajonopeudesta. Tämän ja vaihteiden limityksen ansiosta moottoriteho saadaan tehokkaasti hyödynnytettyä sekä aluevaihdot ovat sujuvia myös maantieajossa

CIS-varustus
ARION -mallisarjan perusversioon kuuluvat mekaaniset hydrauliikkalohkot ja Claas Information System (CIS) -näyttö kojetaulussa. Monitoimikyynärnoja tarjoaa ergonomisen käytön ilman turhia rasituksia. Kyynärnojasta löytyy usein tarvittavien toimintojen hallintalaitteet sekä DRIVESTICK, joka mahdollistaa kevyen ja intuitiivisen vaihteistonhallinnan.

CIS+ -varustus
CIS+ vakuuttaa selkeydellään ja selostavilla toiminnoillaan. Selkeästä yksinkertaisuudestaan huolimatta se tarjoaa tarvittavan määrän toimintoja ja tarpeelliset automaattitoiminnot tehokkaaseen työskentelyyn sisältää mm. sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot.

CEBIS -varustus
CEBIS-version ominaispiirteitä ovat sähköisesti ohjatut hydrauliikkalohkot ja ennen kaikkea CEBIS-terminaali. Edistyksellinen CEBIS-terminaali on varustettu 12'':n kosketusnäytöllä. Se antaa kattavan kuvan tarvittavista säädöistä ja käyttöolosuhteista sekä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kaikki säädöt vain muutamalla napin painalluksella. Sen lisäksi CEBIS tarjoaa automaattitoimintoja, kuten CSM päistehallinta ja hallintaventtiilien priorisointi sekä monia muita toimintoja. Kaikki asetukset tehdään muutamassa sekunnissa kosketusnäytön ja loogisen valikkorakenteen ansiosta.

Kysy lisää tai tule tutustumaan monipuoliseen CLAAS ARION -mallistoon lähimpään Hankkijan konekeskukseen.
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ARION 530 CIS HEXASHIFT
Moottorin teho, (hv/kW)145/107
Moottorin tyyppiDPS 4,5l 4-sylinterinen
VaihteistoHEXASHIFT
Öljyn tuotto, (l/min)110 tai 150
Takanostolaitteen nostokyky, (kg)7500
Etunostolaitteen nostokyky, (kg)3000/4000
Polttoainesäiliön tilavuus, (l)245
Traktorin leveys, korkeus ja pituus, (mm)X, 3000 ja 4503
Paino, (kg)6000-6940
Akseliväli, (mm)2564
Videot ja esitteet