Leikkitrimmeri Stihl
Tuotekoodi: ST04204600015

Leikkitrimmeri Stihl

Tuotekoodi: ST04204600015

Tuotekuvaus

Tervetuloa leikkitrimmerien kuningaskuntaan – missä nurmikko on aina vihreämpi ja ruoho on aina leikattu täydellisesti! Esittelemme ylpeinä: Leikkitrimmeri, joka tekee pihan siistimisestä leikkiä lapsellesi.

Kuvittele, kun pieni puutarhuri heiluttaa kevyttä, korkeussäädettävää leikkitrimmeriään ympäriinsä. Kahva on säädettävä, joten se sopii mainiosti niin pikkuruisille puutarhureille kuin vähän isommillekin viherpeukaloille. Ja mikä parasta, leikkuupäähän syttyy käytössä iloisen oranssi valo, joka tuo hymyn niin pienille kuin isoillekin kasvontenomistajille!

Mutta odota, siinä ei vielä kaikki! Leikkitrimmeri ei ole vain kaunis koriste pihanurkkauksessa – se tarjoaa lapsellesi iloa ja naurua moniksi vuosiksi eteenpäin. Eikä tarvitse huolehtia paristoista, sillä leikkitrimmeri sisältää kätevän akun ja USB-latausjohdon. Varaustilan LED-näyttö kertoo aina, milloin on aika pistää trimmeri tauolle ja ladata seuraavia seikkailuja varten.

Tässä se on, Leikkitrimmeri – puutarhan sankari, ilon tuoja ja pieni puutarhurien paras ystävä! Tervetuloa leikkimään vihreämmällä tasolla! 🌱✨
Tuotepakkaus:

paino: 0,73 kg