Neste Futura Diesel -10/-20
Tuotekoodi: NS150912 EAN: 6412241509121

Neste Futura Diesel -10/-20

Tuotekoodi: NS150912 EAN: 6412241509121
  • Toimitusmaksu 50 €
  • Polttoöljytuotteen minimi tilausmäärä on 1500 l. Jos toimitus jää alle 1500 l:n, laskutetaan asiakkaalta 60 €:n pientoimituslisä.
  • Laskutus tilauspäivän hinnalla
  • Saat tiedon tekstiviestillä ennen toimitusta, kun diesel on lastattu autoon sekä toisen tekstiviestin sen jälkeen, kun toimitus on suoritettu. Tekstiviestissä kerrotaan toimitettu määrä
 

Tuotekuvaus

Neste Futura Diesel™ on tasalaatuinen dieselöljy. Se on suunniteltu pitämään moottorit entistä puhtaampina. Lisäksi Neste Futura Dieselin avulla pakokaasujen puhdistuslaitteet, katalysaattorit ja hiukkassuodattimet toimivat entistä tehokkaammin ja kestävät pidempään samalla kun myös ympäristön kuormitus pienenee.

Nesteen Futura Dieselin lisäaineistus koostuu puhdistavista, korroosiolta suojaavista, vaahtoa estävistä ja voitelevista osista, jotka on valittu rikittömään polttoaineeseen ja Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Rikittömyys tehostaa pakokaasunpuhdistuslaitteiden toimintaa ja lisää niiden kestoikää sekä mahdollistaa uusien tehokkaampien puhdistuslaitteistojen käytön.

Neste ei käytä Futura Dieselissä lainkaan perinteistä FAME-biodieseliä. Laissa sekä useimmissa ajoneuvojen ohjekirjoissa kielletään FAME-biodieselin käyttö yli 7 %:n pitoisuuksina. Rajoitukset biodieselin käytöstä koskevat nimenomaan FAME-biodieseliä sekä sen raaka-ainekohtaisia alalajeja: RME, PME ja SME.


Kylmäominaisuudet suomalaisiin olosuhteisiin

Neste on valinnut tuotteiden kylmäominaisuudet juuri suomalaisiin olosuhteisiin sopiviksi. Kylmäominaisuuksia ja tuotteen käytettävyyttä talviolosuhteissa parannetaan jatkuvasti kehittämällä mm. tuotteen lisäaineistusta.

Tuotenimet koostuvat samepisteestä eli alhaisimmasta säilytyslämpötilasta että suodatettavuudesta eli alhaisimmasta käyttölämpötilasta. Käyttölämpötilatiedoilla korvataan virallisissa nimissä aikaisemmat laatumerkinnät kesälaatu/talvilaatu.

Toimitusmaksu 50 €

Toimitusmaksu on sama kaikille, erillistä rahtia ei peritä.

 

Nesteen polttonesteiden toimittamiseen liittyvät ohjeet

Tilattavan määrän on mahduttava säiliöön. Purkupaikalle on oltava esteetön ja turvallinen pääsy. Talvisin purkupaikalle ja ajoreitille pitää olla lumityöt tehtynä ja liukkauden torjunnasta on huolehdittava. Asiakaslaitteiston tulee olla lain vaatimassa kunnossa ja hyväksytty polttoaineiden varastointiin. Kaikki lämmityskohteet tulee olla varustettu Camloc-liittimellä, YTE:llä ja ilmaputkella, kohteissa liittimen tulee sijaita alle 1,5 metrin korkeudessa tai pitää olla työtaso (80x80 cm) max 50 cm korkea tai kaiteelliset rappuset ja kaiteellinen työtaso (työturvallisuuslaki). Puutteellisiin/turvattomiin kohteisiin ei voida purkaa polttoöljyä. Polttoöljyä ei toimiteta tynnyreihin. Jos toimitettu määrä on alle vähimmäistoimitusmäärän (1500 litraa), veloitetaan pientoimituslisä 60 €.