Puupelletti

ProPellet puupelletti

Pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta!

Puupelletit saat helposti Hankkijalta. Hankkija myy suomalaista ProPelletin valmistamaa puupellettiä. Pelletti on 100 % puuta, joka valmistetaan pellettitehtaiden lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten sahanpurusta ja höylänlastusta. Pelletin laatua valvotaan tarkoin, jolla varmistetaan tuotteen korkea laatu ja tasalaatuisuus. Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Sen hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta! Pellettilämmitys lämmittää luonnollisesti. Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine. Se myös soveltuu lähes kaikkiin kiinteistöihin; omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin, teollisuuslaitoksiin, aluelämpökeskuksiin ja moniin muihin. Pelletit irtona (minimitilaus 3 tn) suoraan tehtaalta Ylivieskasta tai 500 kilon säkeissä joko suoraan tehtaalta tai paikallisesta Hankkijan myymälästä. ProPellet puupelletti täyttää kaupallisiin ja kotitaloussovelluksiin tarkoitettujen luokiteltujen puupellettien laatuvaatimukset laatuluokassa A1 (SFS-EN ISO 17225-1).

Puupelletti on luonnonystävän energiatehokas lämmitysratkaisu

Pelletti on ekologinen valinta, sillä sen valmistus tapahtuu paikallisista raaka-aineista, mikä minimoi ympäristökuormituksen. Pelletin hiukkaspäästöt ovat alhaiset, joten se on oikea valinta luonnonystävälle. Lisäksi puupelletti on edullinen ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto, joka soveltuu monenlaisiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin ja teollisuuslaitoksiin. Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta! Pellettilämmitys lämmittää luonnollisesti. Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine.

Mitä on puupelletti?

Puupelletti on energiatiivis ja tiivistetty polttoaine, joka valmistetaan puristamalla puupuru pieniksi ja tasalaatuisiksi pellettimuotoisiksi paloiksi. Puupelletit palavat puhtaasti ja tuottavat vähän tuhkaa, mikä helpottaa niiden käyttöä lämmityksessä ja vähentää puhdistustarvetta.

Miksi tilata pellettiä Hankkijalta?

Hankkija tarjoaa toimitusvarman ja korkealaatuisen puupelletin. Hankkimalla pelletit meiltä voit luottaa niiden laatuun ja energiatehokkuuteen. Lisäksi saat asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa pellettilämmitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Onko pellettilämmitys edullinen vaihtoehto?

Pellettilämmitys on taloudellisesti kannattava valinta. Pelletit ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä muihin lämmitysmuotoihin verrattuna. Niiden hinta on vakaampi kuin esimerkiksi öljyn tai sähkön hinta, mikä antaa sinulle paremman ennustettavuuden lämmityskustannuksiin. Lisäksi pellettilämmitys on tehokasta ja tarjoaa hyvän lämmitystehon.

Pellettien tilaaminen ja vaihtoehtoiset lämmitysmuodot

Tilaa pelletit irtona (minimitilaus 3 tn) suoraan tehtaalta Ylivieskasta tai 500 kilon säkeissä joko suoraan tehtaalta, Hankkijan verkkokaupasta tai paikallisesta Hankkijan myymälästä. ProPellet puupelletti täyttää kaupallisiin ja kotitaloussovelluksiin tarkoitettujen luokiteltujen puupellettien laatuvaatimukset laatuluokassa A1 (SFS-EN ISO 17225-1). Mikäli talosi lämpeää öljyllä, tutustu on lämmitysöljytuotteisiin ja erityisesti Nesteen kotimaiseen polttoöljyyn.