Puupelletti ProPellet suursäkki 500 kg, päävarasto
Tuotekoodi: PROL500

Puupelletti ProPellet suursäkki 500 kg, päävarasto

Tuotekoodi: PROL500

Tuotekuvaus

Pellettilämmitys lämmittää luonnollisesti. Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine. Se myös soveltuu lähes kaikkiin kiinteistöihin; omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin, teollisuuslaitoksiin, aluelämpökeskuksiin ja moniin muihin.

Hankkija myy ProPelletin valmistamaa puupellettiä. Pelletti on 100 % puuta, joka valmistetaan pellettitehtaiden lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten sahanpurusta ja höylänlastusta. Pelletin laatua valvotaan tarkoin, jolla varmistetaan tuotteen korkea laatu ja tasalaatuisuus. Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Sen hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta!

Pelletin laatu: SFS-EN ISO 17225-2 luokka A1 (Kotitalouspelletti)

Pelletin halkaisija 8 mm.

Puupellettianalyysi_5_2020 (1.01 MB, pdf)
ProPellet puupelletin säilytys (39 KB, pdf)

ProPellet puupelletin säilytys- ja käsittelyohje:
• Puupelletti varastoitava kuivassa tilassa, suojattuna kosteudelta, vedeltä ja lumelta
• Säkit tulee pitää kuljetuksen ja varastoinnin aikana suljettuina, kuivan alustan päällä ja katetussa tilassa
• Varastotilassa täytyy huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta
• Säkkejä tulee käsitellä niin etteivät säkit rikkoudu eikä pelletti säkkien sisällä hajoa
• Säkkejä ja säkkilavoja nostettaessa, kiinnitettäessä ja kuljetettaessa täytyy noudattaa varovaisuutta sekä viranomaisohjeita ja -määräyksiä
• Palo- ja sähköturvallisuuden osalta on noudatettava viranomaisohjeíta ja -määräyksiä.

Ulkona ilmankosteus tai kylmyys eivät pilaa pellettiä, mutta vesi, kondenssivesi tai lumi voivat hajottaa pellettien rakenteen.

Puupelletti Pro suursäkki 500 kg. Myyntierä 2 suursäkkiä. Myydään verkkokaupassa lavoittain. Lavat puretaan autosta pumppukärryllä auton välittömään läheisyyteen.Hiab-purku ei ole mahdollinen

Tuotepakkaus:

paino: 500,00 kg