Tutustu Uudistavan viljelyn tiimiin ja varaa tapaaminen!

Hankkijan uudistavan viljelyn tiimi auttaa sinua Agreenan maaperähiilen sertifiointi ohjelman ja Hankkijan RegenAg-viljelysopimusten kanssa. Tiimi koostuu eri tuoteryhmien raudan lujista ammattilaisista, jotka haluavat kehittyä uudistavan viljelyn erityisasiantuntijoiksi. Kehitämme toimintaamme Hankkijalla aktiivisin ottein eteenpäin ja olemme vahvasti mukana luomassa regeneratiivisesta tuotannosta luotettavia ja pysyviä elintarvikeketjuja meiltä maailmalle. Tiimin jäsenten erilaiset lähtökohdat ja taustat on selkeä vahvuutemme – tuemme toisiamme tiedossa ja taidossa, jolloin voimme myös tarjota asiakkaillemme monipuolista palvelua ja osaamista, sekä kehittää toimintaa yhdessä yhteistyökumppanimme Agreenan kanssa.

Tiimin jäsenet tekevät regen-duunia muiden vastuidensa ohella, josta syystä olemme luoneet asiakkaitamme varten ajanvarauskalenterin yhteydenottoja varten. Tämä varmistaa asioiden läpikäymiselle kiireettömän ja rauhallisen tilan, jota kaipaa sekä asiakas että asiantuntijamme - ollessamme uuden asian äärellä. Kalenterin avulla voit valita itsellesi haluamaltasi asiantuntijalta sinulle sopivan ajankohdan. Saat paluuviestinä lisätietoa sekä linkin, jonka avulla voit tarvittaessa muuttaa tai peruuttaa varauksesi.

Etäkokoukset suoritetaan Microsoft Teams -järjestelmän avulla. Mikäli Teams ei ole sinulle mieluisa vaihtoehto – Varaa silti aika järjestelmän kautta ja ilmoita lisätietoihin tieto puhelinajasta, niin asiantuntijamme soittaa sinulle valitsemanasi aikana.

Meidät tavoittaa myös sähköpostiosoitteesta uudistava@hankkija.fi.

 

Viljelijän hyvinvointi ja tilan tuottavuus on toimintamme sydän – Ole yhteydessä!

 

Maarit Tammelin

Maarit Tammelin

Työskentelen tänä päivänä Hankkijan viljakaupassa koordinaattorina, mutta minulla on pitkän linjan kokemus viljakaupan erikoisuuksien – kuten lajikepuhtaiden, luomun ja erikoiskasvien tuotannosta. Olen ollut myös Hankkijan uudistavan viljelyn tiimissä mukana alkuajoista asti ja kokemusta on ehtinyt kertyä kaikenlaisista tilanteista – joista jokainen on ratkottu! Olen paikalla auttamassa ja innostamassa sinua mukaan meidän ja Agreenan yhteistyöhön.

maarit.tammelin@hankkija.fi

puh. 010 76 83666
Sijaintipaikka: Pori

Marika Markko

Marika Markko

Toimin Asiantuntijamyyjänä Hankkijalla Saarijärven ja Jyväskylän myymälöissä, vastuualueeseeni kuuluu tuotantopanosten myynti sekä Vastuuviljahankinta. Uudistavan viljelyn tiimissä olen innolla mukana oppimassa uutta ja ohjaamassa teitä viljelijöitä mukaan! Aikaisemmin olen ollut maatalousyrittäjänä lypsykarjatilalla, joten lehmien lypsystä ja maatalouden arjesta on pitkän linjan monipuolinen kokemus.

marika.markko@hankkija.fi

puh. 010 76 85132
Sijaintipaikka: Jyväskylä ja Saarijärvi

Paula Pellinen

Paula Pellinen

Työskentelen Uudistavan viljelyn tiimissä Someron myymälästä käsin, jossa toimin asiantuntijamyyjänä. Teen pääasiassa tuotantopanos- ja viljakauppaa kasvinviljely- ja kotieläintilojen kanssa, mutta toimin lisäksi myös Nurmen kasvuohjelmassa. On aina ilo olla tekemässä jotain uutta ja näyttämässä todeksi maatalouden positiivisia ympäristövaikutuksia. Varaa aika niin katsotaan yhdessä Agreenan tarjoamat mahdollisuudet - Toivottavasti saadaan tästä lisäarvoa ja tuottoa Sinun tilallesi ja tuottamallesi sadolle.

paula.pellinen@hankkija.fi

puh. 010 76 83596
Sijaintipaikka: Somero

Sini Tuohino

Sini Tuohino

Olen koulutukseltani Maaseutuyrittäjä, osaamista ja koulutusta on ehtinyt tähän mennessä kertyä myös muilta aloilta. Olen todella kiinnostunut uudistavasta viljelystä - Into oppia on tuonut minut tiimiin mukaan ja teen myös YAMK opinnäytetyötä aiheesta. Maaseudun kehittäminen, monimuotoisuus ja kannattavuus ovat olleet yksi syy miksi olen hakeutunut alalle töihin ja opiskelemaan. Hankkijalla työskentelen myymäläkaupan hankinnassa. Odotan innolla, että pääsen auttamaan ja erityisesti oppimaan teiltä asiakkailta, teidän kokemuksistanne!

sini.tuohino@hankkija.fi

puh. 010 76 83145
Sijaintipaikka: Hyvinkää