Tuotetaanko laatusiemen ensi kesänä sinun tilallasi?

Hankkijan laatusiemenen raaka-aine tulee suomalaisilta maatiloilta. Osa viljelijöistä on toiminut Hankkijan siementuottajina jopa viidellä vuosikymmenellä. Tämä jos mikä kertoo siitä, että yhteistyö toimii! Etsimme jatkuvasti osaavaan joukkoomme uusia sopimusviljelijöitä tuottamaan ensiluokkaista kylvösiementä. Luomusiemenen kysyntä kasvaa, joten uudet luomuviljelijät nyt rohkeasti kokeilemaan siementuotantoa! Erityisen tervetulleita ovat nurmen siementuotannosta kiinnostuneet luomutuottajat. Tarjoamme kilpailukykyiset sopimusehdot ja -hinnoittelun sekä muun muassa rahtiedun kauempana sijaitsevien tilojen viljan ja palkokasvien raakaerätoimituksiin. Hankkijalla on laaja valikoima uutuuslajikkeita useilta kasvinjalostajilta. Lajikkeiden ominaisuuksia on testattu virallisten lajikekokeiden lisäksi Kasvuohjelman lajike- ja viljelykokeissa. Yhdessä Hankkijan asiantuntijamyyjien kanssa räätälöimme tilallesi parhaiten sopivan viljelyratkaisun sertifioinnin vaatimukset huomioiden. Muistathan, että siementuotantotilaa koskevat tietyt hukkakauramääräykset.

Viljelykäytännöissäsi olet tarkka ja huolellinen – alasi ammattilainen. Tunnet peltojesi ominaisuudet, jotta tuotantoon voidaan valita oikea lajike. Olet huolellinen koneiden ja varastojen puhdistustöissä ja sinua kiinnostaa kehittää tilasi toimintoja. Pidät yllä maan kasvukuntoa ja toimit tavanomaisessa viljelyssä ennakoiden kasvinsuojelutoimien ja lisälannoituksen tarpeen määrittämisessä ja ajoittamisessa. Toimit pitkäjänteisesti viljelykiertoa ja muokkauksia suunnitellessasi, jotta esikasvin läpikasvu voitaisiin ehkäistä ja sadosta saada mahdollisimman puhdasta. Edellä mainitut toimenpiteet ovat avain laadukkaan siemenen tuotantoon. Hankkijan siementuotannossa kaikilla kasveilla raakasiemenestä pyritään saamaan hyvin itävää, isosiemenistä, aitoudeltaan ensiluokkaista sekä tauti- ja rikkakasvivapaata, sillä tällainen siemen on elinvoimainen vaihtelevissakin olosuhteissa.

Jos nyökkäilit myöntävästi lukiessasi, olet etsimämme viljelijä! Ota mitä pikimmin yhteyttä sopimusasiantuntijoihimme, niin tehdään sopimus heti kesälle 2022 tai aloitetaan yhteistyö vuoden kuluttua!

Viljan ja palkokasvien siemensopimukset
Iida Nummi
p. 010 768 3463
iida.nummi@hankkija.fi

Nurmen siemensopimukset
Mervi Pyykkönen
p. 010 768 3436
mervi.pyykkonen@hankkija.fi

 
 
Greenway