Viljelysopimuksen hyödyt ja edut

Viljakaupan analyysipalvelut sopimusetuna kaupan päälle:

 • Viljelysopimuksella tuotettu vilja analysoidaan ilmaiseksi / DON-analyysit
 • Etuoikeus uutuuslajikkeisiin
 • Paras käyttötarkoitus sekä paras mahdollinen hinta viljallesi
 • Viljelysopimuslisät tietyille lajikkeille ja laaduille
 • Puhdaskaura- tai lajikepuhdas-tuotanto mahdollisuudet

  Sadonkorjuun jälkeen on selvitettävä sadon laatu, joka useimmiten määrää viljan toimituspaikan. Teemme ennakkoanalyysit viljelysopimusasiakkaillemme veloituksetta jos vilja myydään Hankkijalle, muuten ne ovat maksullisia. Hankkijan viljalaboratorioissa on modernin tekniikan lisäksi erittäin ammattitaitoinen, koulutettu ja osaava henkilökunta. Vuosittain laboratorioissa käsitellään noin 60.000 viljanäytettä.

  Hankkijan laboratorioissa määritetään viljasta mm. kosteus, hehtolitrapaino, sakoluku, valkuaispitoisuus, tärkkelyspitoisuus, lajitteluaste, mallasitävyys, haljenneet jyvät, homeet ja aistinvarainen arviointi. Lisäksi määritetään sadon käyttötarkoitus, jotta parasta hintaa voidaan markkinoilta hakea.

  Nämä palvelut ovat veloituksetta käytössäsi jos teet viljelysopimuksen ja myyt viljan Hankkijalle. Muuten maksat palveluista markkinahinnan.

  Hankkijan viljelysopimus on ammattilaisen ratkaisu

  Hankkijan viljelysopimulla tuotetaan tavanomaista ja luomuviljaa kotimaisille ja kansainvälisille viljamarkkinoille. Se on yhteistyösopimus, jolla viljelijä ja Hankkijan sopivat sadon markkinoinnista tiettyyn käyttötarkoitukseen. Tavoitteena käyttötarkoituksen valinnassa on hyödyntää tilan lohkoja parhaalla mahdollisella tavalla, markkinoida sato järkevästi, ja saada sadolle paras mahdollinen hinta markkinoilta.

  Niissä tapauksissa kun sää- tai muista olosuhteista johtuen sadon laatu ei täytäkään niitä vaatimuksia mitä sopimukseen kirjattu käyttötarkoitus edellyttää, Hankkija etsii sadolle markkinat. Hankkijan viljelysopimus varmistaa kaikki ne palvelut joita nykyaikaisessa viljan markkinoinnissa tarvitaan.

  Tee viljelysopimus Hankkijan kanssa

 •