Claas Disco 3600 FC Move etuniittomurskain
Tuotekoodi: CLAASF9801192

Claas Disco 3600 FC Move etuniittomurskain

Tuotekoodi: CLAASF9801192

KAMPANJAHINTAAN! alk. 26 900,- (alv 0%) 30.6. saakka!

 

Tuotekuvaus

Claas Disco 3600 FC Move etuniittomurskain

Claas Disco Move liikkuu sekä vaaka- että pystysuunnassa traktorin vetovarsista riippumatta ja hoitaa lautaspalkin noston itsenäisesti. Claasin Move kinematiikan ansiosta varmistat ihanteellisen pellon pinnan seurannan. Ajon aikana säädettävä ACTIVE FLOAT kevennys on vakiona vetolaitteessa.

Niittomurskauksella sääriskit pienemmiksi

Niittomurskaimilla voidaan korjattavan materiaalin kuivumisaikaa lyhentäämerkittävästi. Näin voidaan lyhyetkin korjuujaksot hyödyntää täysimääräisesti. Aikaa säästyy myös, sillä pöyhintää voidaan merkittävästi vähentää. Claas tarjoaa sormi- tai telamurskaimen 2,60 m niittolaitteista alkaen. Niittomurskaimeen voit valita joko V-sormilla varustetun sormimurskaimen tai telamurskaimen hellävaraisempaa korjuuta varten. Kierteen muotoon asennetuilla V-sormilla varustettu sormimurskain on ihanteellinen nurmen korjuuseen. Sormien joustava kiinnitys mahdollistaa koneeseen päässeen esineen, kuten kiven, väistämisen. Näin voidaan korjauskustannuksia vähentää. Esim. sinimailasta korjattaessa on murskauksen oltava hellävaraista. Päämääränä on murskata varret ilman, että lehtiä rikotaan. Disco varustettuna telamurskaimella on silloin oikea valinta. V-muotoisella sisäkkäin kulkevalla, kestävällä kuvioinnilla polyuretaanitelat murskaavat kovat varret, mutta jättävät lehdet ehjiksi.

Disco Move järjestelmällä nopeampi korjuu suuremmilla nopeuksilla

Paras rehun laatu optimoidun pellon pinnan seurannan ansiosta. Pystysuoran, 1000 mm:n liikevaransa ansiosta Disco Move voi suurtenkin traktorien nostolaitteella ja suurilla ajonopeuksilla seurata epätasaistenkin peltojen pintaa nopeasti ja optimoidusti mahdollistaen näin puhtaan niiton.

Selkeä vetolaite takaa koneen nopean ja yksinkertaisen kytkennän. Kone kytketään joko suoraan traktorin nostolaitteeseen tai pikakytkentäkolmion avulla. Kytkemiseen tai irrottamiseen ei tarvita muita seisontatukia. Vetolaitteen kompakti rakenne tarjoaa vapaan näkyvyyden eteenpäin.

Niittolaitteessa oleva säätöapu näyttää yhdellä silmäyksellä oikean vetovarsikorkeuden. KENNFIXX®-liittimet helpottavat hydrauliikkaletkujen kytkentää ja irrottamista selkeiden väri- ja symbolimerkintöjen ansiosta. Asiakas voi traktorin varustuksen mukaan valita hydrauliikkaletkujen ja painemittarin asennuspuolen.

Claas Disco Move etuniittokoneen etuja:

 • Yhden metrin pystysuuntaisen liikevaran ansiosta saat tehtyä nopeamman korjuun tarkkuudesta tinkimättä
 • Vetolaitteessa yksinkertainen ja selkeä kytkentä
 • Ihanteellinen pellon pinnan seuranta takaa tarkan niiton/murskauksen yhdessä Active Float järjestelmän kanssa
 • Hyvä näkyvyys

  Tutustu lisää Claas Disco Contour takaniittokoneeseen esitteestä ja kysy lisää koneesta lähimmältä Hankkijan myyjältäsi.

 • Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS DISCO 3600 FC MOVE etuniittomurskain
  Työleveys (m)3,40
  Kuljetusleveys (m)3,40
  Koneen paino (kg)1390
  Voimanottoakselin kierrosluku (r/min)1000 (850)
  Esitteet ja videot