CLAAS VOLTO 800
Tuotekoodi: CLVO800

CLAAS VOLTO 800

Tuotekoodi: CLVO800

Tuotekuvaus

CLAAS VOLTO 800
Parhaan mahdollisen rehun laadun saavuttamiseksi on huolehdittava rehun riittävästä esikuivatukesta. Riittävä esikuivatus parantaa rehunsäilöntää, maittavuutta ja ravintoaineiden säilymistä, joilla on suora vaikutus liha- ja maitotuotokseen. Esikuivatukseen yleisimmin vaikuttavat tekijät ovat kasvusto ja olosuhteet. VOLTO pöyhimet ovat varmistamassa maatilan tärkeimmän hyödykkeen eli säilörehun onnistumisen.

CLAAS VOLTO 800 on VOLTO -mallisarjan toiseksi suurin nostolaitteisiin kytkettävä pöyhin. Pöyhin on varustettu kuudella roottorilla ja työleveydeltä 7,70 metriä. Hyvä pellon pinnan seuranta vähentää orgaanisen aineksen nostoa maasta ja tekee rehun säilyvyydestä parempaa

VOLTO -mallisarjan etuja:
 • MAX SPREAD materiaalin siirto
 • Hyvä pellon pinnan seuranta: lisävarusteena saatavana kannatinpyörä
 • PERMALINK sormikytkin

  MAX SPREAD
  MAX SPREAD materiaalin siirron avulla CLAAS on mullistanut pöyhintekniikan ja määritellyt teknisen tason uudelleen. Tästä kehityksestä hyötyvät kaikki VOLTO mallit. Piikkivarret on asetettu 29,3° kulmaan varmistaen suuren pöyhintätehon, hellävaraisen rehun siirtymisen roottorien välistä ja optimoidun levityskuvion. Tuloksena on suurempi teho ja parempi työn laatu.

  HUOLTOVAPAA
  PERMALINK sormikytkimien ja kestovoideltujen roottorikeskiöiden ansiosta VOLTO -pöyhimen voimansiirto on huoltovapaa nivelakselia lukuun ottamatta.

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja tule tutustumaan ykkösluokkaisiin VOLTO -pöyhimiin jo tänään!
 • Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS VOLTO 800
  Työleveys, (m)7,70
  Kuljetusleveys, (m)2,98
  Paino, (kg)980
  PTO nopeus, (rpm)540
  Roottorien määrä, (kpl)6
  Piikkivarsia / roottori (kpl)7
  Roottorin halkaisija, (m)1,70