CLAAS VOLTO 900
Tuotekoodi: CLVO900

CLAAS VOLTO 900

Tuotekoodi: CLVO900

Tuotekuvaus

CLAAS VOLTO 900
Parhaan mahdollisen rehun laadun saavuttamiseksi on huolehdittava rehun riittävästä esikuivatukesta. Riittävä esikuivatus parantaa rehunsäilöntää, maittavuutta ja ravintoaineiden säilymistä, joilla on suora vaikutus liha- ja maitotuotokseen. Esikuivatukseen yleisimmin vaikuttavat tekijät ovat kasvusto ja olosuhteet. VOLTO pöyhimet ovat varmistamassa maatilan tärkeimmän hyödykkeen eli säilörehun onnistumisen.

VOLTO 900 on VOLTO -mallisarjan suurin nostolaitteisiin kytkettävä pöyhin. Pöyhin on varustettu kahdeksalla roottorilla ja työleveydeltä jopa 8,70 metriä. Hyvä pellon pinnan seuranta vähentää orgaanisen aineksen nostoa maasta ja tekee rehun säilyvyydestä parempaa

VOLTO -mallisarjan etuja:
 • MAX SPREAD materiaalin siirto
 • Hyvä pellon pinnan seuranta: lisävarusteena saatavana kannatinpyörä
 • PERMALINK sormikytkin

  MAX SPREAD
  MAX SPREAD materiaalin siirron avulla CLAAS on mullistanut pöyhintekniikan ja määritellyt teknisen tason uudelleen. Tästä kehityksestä hyötyvät kaikki VOLTO mallit. Piikkivarret on asetettu 29,3° kulmaan varmistaen suuren pöyhintätehon, hellävaraisen rehun siirtymisen roottorien välistä ja optimoidun levityskuvion. Tuloksena on suurempi teho ja parempi työn laatu.

  HUOLTOVAPAA
  PERMALINK sormikytkimien ja kestovoideltujen roottorikeskiöiden ansiosta VOLTO -pöyhimen voimansiirto on huoltovapaa nivelakselia lukuun ottamatta.

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja tule tutustumaan ykkösluokkaisiin VOLTO -pöyhimiin jo tänään!
 • Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS VOLTO 900
  Työleveys, (m)8,70
  Korkeus taitettuna, (m)3,45
  Kuljetusleveys, (m)2,98
  Paino, (kg)1140
  Roottorien määrä, (kpl)8
  Heittokulma12/16
  Roottorin halkaisija, (m)1,5