Amazone paluuaurat

Amazone tarjoaa nyt erittäin laajan valikoiman erilaisia paluuauroja. Mallistoon kuuluu Cayros, Teres ja Tyrok paluuaurat.
Cayros mallisto on laaja 3 - 6 siiven perinteinen paluuauramallisto. Cayros XMS ja XS -mallien väliin sijoittuu uusi Teres -mallisto.
Teres mallisto on moderni ja laajasti varusteltu nostolaitekiinnitteinen paluuauramallisto 4 - 6 siipiparilla ja siitä löytyy monia uniikkeja ominaisuuksia helpottamaan työtä ja pidentämään auran kestoikää.

Malliston huipulla on hinattavat Tyrok paluuaurat, jotka saadaan myös ns. OnLand -mallina. Amazonen kyntöaurat omaavat vahvan ja kestävän tekniikan, jolla saadaan aikaiseksi erinomainen työjälki. Amazone tarjoaa paikallisiin maatalouden olosuhteisiin juuri oikeanlaisen kyntöauran valittavaksi sen laajasta mallistosta ja varustuksesta. Paikallisiin olosuhteisiin räätälöity kyntöaura tarjoaa korkeimman mahdollisen kustannustehokkuuden.

Amazone aurojen osat on tehty huippulaatuisesta karkaistetusta teräksestä. Teräksen huippulaatu saadaan aikaan erityisessä ©plus karkaisuprosessissa, jolloin kulutuspinnoista tulee erittäin kovia ja kestävät erinomaisesti kulutusta. Kaikki Amazone aurat on suunniteltu tarkasti viimeistä osaa myöten.

Tutustu lisää alla oleviin tuotteisiin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lähikuva kyntöauroista.
Kyntöaura pellolla taustalla pilvinen taivas
 


Videot