Agronic ajotietokone ja joystick-ohjaus

Agronic-lietevaunun ajotietokone ja joystick-ohjaus

Agronic vaunuun on saatavana laadukas kotimainen CAN-väylään perustuva sähköohjaus. CAN-väylän ansiosta vaunun kaapeloinnit ovat erittäin yksinkertaiset. Ohjaus on myös helposti laajennettavissa. Sähköventtiilistö vaatii traktorista ainoastaan paineliitännän ja vapaan paluun. Venttiilistö on rakennettu niin, ettei traktorin vipuja tarvitse liikutella käytön aikana. Ohjaus tapahtuu joystick ohjainten kautta. Pumppukuormaimen ja levittimen ohjaus on loogista ja helppoa. Päälle lukittuvat toiminnot, kuten jakajan ja telin ohjaus ovat vipukytkimillä. Pumppukuormaimen
ja levittimien toimintojen nopeudet ovat säädettäviä.

 
Agronic-lietevaunun ajotietokone

Joystick ohjainta voidaan täydentää suomenkielisellä ajotietokoneella. Ajotietokoneen avulla vaunun käyttö, levitettyjen kuutioiden, työajan ja pinta-alan seuranta helpottuu. Urakointikäytössä hyödylliset tiedot, kuten siirtoajomatkat, levitysmäärät asiakasta kohti, työtunnit yms. ovat helposti saatavilla. Laitteessa on 50 kpl. muistipaikkoja, joihin tiedot tallentuvat. Vakiovarusteena on myös määränsäätöautomatiikka. Määränsäätö säätää levitystä ajonopeuden ja voimanoton nopeuden mukaan.

 
Ajotietokoneeseen kuuluu myös käyttöä helpottava päisteautomatiikka, nappia painamalla levitin laskeutuu alas, jakolaite käynnistyy sekä määränsäätö alkaa. Toisella napin painalluksella samat toimet tapahtuvat käänteisessä järjestyksessä.

Lisävarusteena on saataana multaimen automaattinen syvyydensäätö. Mikäli halutaan tarkkaa reaaliaikaista säätöä, laite on laajennettavissa tarkalla virtausmittarilla.
Tekniikkaa
Järjestelmä CAN-BUS
Muistipaikat 50 kpl
Ominaisuudet
  • Määränsäätö
  • Levitysmäärä/ha/kaikki
  • Pinta-ala
  • Siirtoajomatka
  • Työaika
  • Päisteautomatiikka
Hydrauliikan tarve 1 kpl. 1-toimisia, vapaa paluu