Amazone-tasojyrsimet

Amazone-tasojyrsimet
 
Amazone KE-vaakatasojyrsinVaakatasojyrsin KE – kestävyys on valttia!

Vaakatasojyrsin KE sopii optimaalisesti kynnetyn ja kultivaattorilla ajetun pellon muokkaukseen. Rungon suuri korkeus, täysin sileä katteen pohja ja pitkät piikit takaavat suuren vapaan tilan, niin että peltojen isotkaan multakokkareet eivät aiheuta ongelmia.

 
Amazone KG-vaakatasojyrsinVaakatasojyrsin KG – alkuperäinen on aina paras.

Väkivahva vaakatasojyrsin KG pitää säädetyn työsyvyyden riippumatta siitä, onko maa kynnetty, kultivaattorilla muokattu tai täysin muokkaamaton, myös raskaassa maassa , koska piikit painuvat maahan. Maahan painuvat piikit muokkaavat maan alakautta. Pinta ei tule näin liian hienojakoiseksi.

 
 
Edullisella varpajyrällä saadaan aikaan hyvä, syvälle ylettyvä tiivistys, esim. pellon valmistelemiseksi istutuskoneiden käyttöä tai syvälle kylvettäviä siemeniä varten. Hammastettu tiivistysjyrä toimii tukkeutumatta myös herkästi tarttuvan maapohjan ja runsaan olkimäärän yhteydessä. Matalalla lepäävät kaapimet huolehtivat siitä, että pinnasta saadaan tasainen. Ainutlaatuinen kartiorengasjyrä huolehtii urittaisesta tiivistyksestä. Siemenet kylvetään uriin. Sopii käytettäväksi kaikilla ilmoilla ja kaikilla maapohjilla.