Agronic Rock Tornado 550 kivenraivauskone
Tuotekoodi: AGKRRT

Agronic Rock Tornado 550 kivenraivauskone

Tuotekoodi: AGKRRT

Kampanjahintaan 66 900,- (alv 0%) 30.4. saakka!

 

Tuotekuvaus

Agronic Rock Tornado 550 kivenraivauskone

Rock Tornadolla raivaat kivet tehokkaasti koko työleveydeltä kerta-ajolla.
Rock Tornado käsittelee maan koko työleveydeltä, myös keskilinjalta, jolloin koko työleveys tulee käsitellyksi yhdellä ajokerralla.

Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Kolme karhotinta ja työsyvyys 0-10 cm
 • Kerättävien kivien koko on 3-50 cm
 • Mekaaninen voimansiirto pienillä tehohäviöillä
 • Traktorin tehontarve on 75 kW/100 hv

  Mekaaninen voimansiirto
  Mekaanisella voimansiirrolla saavutetaan hyvä hyötysuhde ja selkeä sekä kestävä rakenne. Voima siirretään nivelakseleilla ja järeillä rullaketjuilla. Ylikuormasuojaus on toteutettu neljällä levykytkimellä, jokaiselle roottorille ja kuljettimelle omansa. Mekaanisen voimansiirron myötä roottoreiden pyörimisvoima on suuri ja ne kykenevät nostamaan kiviä myös muokkauskerroksen alta.

  Työsyvyydensäätö
  Vetoaisan hydraulisella korkeudensäädöllä hallitaan työsyvyyttä ja kuljetusasentoon saattamista. Sivukarhottimien korkeutta hallitaan hydraulisesti toisistaan riippumatta ja työsyvyys säädetään erillisillä kannatinpyörillä.

  Kestävä
  Kivien kanssa tekemisissä olevat osat on valmistettu kulutusteräksestä. Tämä takaa koneelle pitkän taloudellisen käyttöiän.

  Kolakuljetin ja pitkä seula
  Seula on koko kolakuljettimen pituinen, suuri seulapinta-ala varmistaa paremman mullan erottumisen kivistä. Säiliötä täytetään päältä, joten säiliön koko kapasiteetti on käytössä. Kiviä ei myöskään heitetä säiliöön, joten melu ja koneen, traktorin sekä kuljettajan rasittuminen on vähäisempää. Säiliön tyhjennyskorkeus on 250 cm.

  Vähemmän ajokertoja
  Koneessa on kolme suurihalkaisijaista karhotinta, joten päällekkäistä ajoa ei tarvita, vaan koko työleveys tulee käsitellyksi kerralla. Peltoa ei tallata turhaan ja työsaavutus paranee.

  Lisävarusteena koneeseen on saatavana 600/50R22,5 ja 710/45R22,5 telipyörästö sekä Kuulavetolaite K80.

  Lue lisää alla olevasta esitteestä tai kysy lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteAgronic Rock Tornado 550 kivenraivauskone
  Paino kg4900
  Työleveys cm550
  Kuljetusleveys cm295
  Pituus cm750
  Työsyvyys cm0-10
  Kivikoko cm3-50
  Säiliön tilavuus m32
  Tyhjennyskorkeus cm250
  Rengaskoko alkaen500/60R22,5 telipyörästö
  Jarrut etupyörissäVakio
  Tehontarve kW/hv75/100
  VOA nopeus 1/min540
  Hydrauliikantarve3x1-toimista lohkoa ja 1x2-toiminen lohko 180 bar

  Eturoottori

  Eturoottori käsittelee maan normaalityösyvyydestä koneen keskeltä. Se ei paina kiviä maahan, vaan nostaa ne sieltä pois. Pellon pinta on myös koneen keskeltä tasainen.

   

  Kulmavaihde

  T-mallin kulmavaihteelta voima siirtyy ketjuvälityksen ja levykytkimen kautta eturoottorille. Toinen puoli siirtää voiman kaksoisketjun kautta kuljettimelle ja sivuroottoreille.
  Jokaisella toiminnolla on oma levykytkin suojaamassa voimansiirtoa ylikuormitukselta. Voimansiirrossa on käytetty laadukkaita Bondiolin komponentteja. Seula on koko kuljettimen mittainen, joten kivet puhdistuvat hyvin.

   

  Renkaat

  Rock Tornado -kivenraivauskoneessa on kantavat vyörenkaat ja telipyörästö. Koneen ajo-ominaisuudet ovat hyvät niin tiellä kuin pellollakin. Rengasvaihtoehtoja on kolme, hydrauliset jarrut ovat vakiovarusteena.