Väderstad Opus 500 hinattava kultivaattori
Tuotekoodi: VV7007152

Väderstad Opus 500 hinattava kultivaattori

Tuotekoodi: VV7007152

Tuotekuvaus

Väderstad Opus 500 hinattava kultivaattori

Opus 400-700 on voimakas kultivaattori, jonka läpi kulkee suuria maamääriä kevyesti ja sen muokkausteho on erinomaista. Kun piikkijako on 27 cm ja laukeamisvoima säädetty 700 kiloon, Opus 400-700 -kultivaattorilla voidaan muokata 30 cm syvyyteen.

DeepLoosening -kärjillä työsyvyys voi olla jopa 40 cm. Laaja kärkien ja kärjenjatkeiden valikoima sekä monet jyrävaihtoehdot tekevät Opuksesta kaikkiin pelto-olosuhteisiin sopivan kultivaattorin.

Piikkien hydraulista laukeamisvoimaa voidaan säätää 700 kiloon asti ja niiden vakiovarusteisiin kuuluu käännettävät kärjet sekä MixIn-kärjenjatkeet. Ne heittävät maata eteenpäin, jolloin kasvijätteet levittäytyvät ja muokkautuvat hyvin maahan samalla kun pellon epätasaisuudet tasoittuvat.

Aina oikeat jyrä

SoilRunner on kaksinkertainen u-profiilijyrä, joka jättää pellon pinnan auki muokatuksi, mikä on hyvä märkänä syksynä. Double SoilRunnerin rakenne on avara, joten maa-aines ei kasaudu siihen.

SteelRunner on teräsjyrä, jonka järeät jyräkiekot murskaavat kokkareita ja painavat kivet maan sisään.

Double SteelRunner

Aggressiivinen teräskiekkojyrä, joka murskaa tehokkaasti kokkareita. Limittäisessä Double SteelRunnerissa on suuri muokkauspinta ja kiekon halkaisija on 60 cm, joten vetotehontarve on matala ja maan kasaantumisriski pieni. Jyräyksen jälkeen maan pinta on säänkestävä, joten seuraavaa muokkausta ei tarvitse kauan odotella.

Tekniset tiedot
TuoteVäderstad Opus 500 hinattava kultivaattori
Työleveys (m)5
Tehontarve (kW/hv)154/ 210
Peruskoneen paino ilman jyrää (kg)5600
Piikkien lukumäärä, (kpl)18
Videot ja esitteet