Carrier 350
Tuotekoodi: VV7005350

Carrier 350

Tuotekoodi: VV7005350

Tuotekuvaus

Tehokas Carrier 300-400 -sarjat
Carrier 300-400 on kiinteärunkoinen 3 m, 3,5 m ja 4 m työleveyksillä valmistettava kiekkomuokkain. Varustelusta riippuen voidaan kone toimittaa joko nostolaitekiinnitteisenä tai hinattavana versiona. Carrier 300-400 multaa kasvijätteitä, jättäen jälkeensä täydellisen tasaisen työjäljen. Runkorakenteen ansiosta saadaan vakaa ja kestävä kone, jonka painopiste on lähellä traktoria, mikä vähentää traktorin lisäpainottamisen tarvetta sekä tiivistymisriskiä. Carrier on omillaan kynnöksessä, heti puinnin jälkeen tai kylvöpohjamuokkauksessa syksyllä ja keväällä, korkeissa nopeuksissa ja matalalla polttoainekustannuksella. Carrier on varustettavissa laajalla valikoimalla etumuokkaimia, kiekkoja ja jyriä, jonka ansiosta Carrier on valmis vastaamaan nyky-aikaisen maatilan sille asettamiin haasteisiin - ultramatalasta syvempäänkin muokkaukseen. Sen maatilalle tarjoama monipuolisuus vähentää ajokertoja, laskee konekustannuksia sekä tarjoaa parhaan mahdollisen kasvuunlähdön tulevalle viljelykasville.

Vaikuttava paino joka kiekolle
Painon lisäämiseksi on Carrier 300-400 mahdollista varustaa jopa 800 kilon ylimääräisellä painopaketilla. Tämä tarjoaa korkeamman painon työleveysmetriä kohden kuin yksikään kilpailija pystyy saavuttamaan tässä segmentissä. Etuna saat hyvän maahakuisuuden ja ilmiömäisen työtuloksen kaikissa kenttäolosuhteissa.

Mahtava liikuteltavuus
Carrier 300-400 kytketään kolmipistenostolaitteeseen, minkä ansiosta ajaminen on helppoa ja kone on helppo peuuttaa myös pellon kulmiin. Etuna saat pienen kääntösäteen päisteelllä ja mukavat tiekuljetukset lohkkojen välillä.

Kiekot käyttökohteen mukaan
Carrier 300-400 voidaan varustaa joko 450 mm tai 470 mm trueCut -kiekoilla. Molemmat kiekkomallit murustavat maata tehokkasti, luoden täydellisen valekylvöpohjan. 450 mm kiekon lovet ovat pienet, minkä ansiosta se muokkaa maata intensiivisesti myös matalalla työsyvyydellä. 470 mm TrueCut -kiekko pytyy käsittelemään suurempia määriä ksvijätettä samalla kuin kiekon suuret lovet parantavat maahakuisuutta.

Hinattava tai nostolaitekiinnitteinen - Päätös on sinun
RubberRunner -kumijyrällä varustettuna Carrier 300-400 voidaan tehdä myös hinattavana. Tämä siirtää painoa pois traktorin taka-akselilta, säästäen nostolaitetta. Paino jakautuu traktorin ja jyrän välille, jolloin päisteidenkin tiivistyminen vähenee huomattavasti.

Etuvaruste
Kaksi riviä korkealaatuisesta Ruotsalaisesta V-55 -teräksestä valmistettuja kiekkoja leikkaavat kasvijätteitä ja sekoittavat ne tehokkaasti koko muokkauskerrokseen, jopa 12 cm syvyyteen. Kiekkojen kartiomallinen muoto varmistaa pitkän eliniän ja voimakkaan murustamisen.
 • CrossCutter Disc
 • 450mm kiekko
 • TrueCut 470mm kiekot
 • CrossBoard Heavy (Hinattavat mallit)

  Jälleentiivistys
  Carrier Voidaan varustaa laajalla kirjolla erilaisia jyriä, eri olosuhteisiin sopivaksi. Jyrän kumijousitus imee itseensä iskuja ja pidentää täten rungon ja jyrän elinikää.
 • RubberRunner
 • Yksinkertainen SteelRunner
 • CageRunner
 • Yksinkertainen SoilRunner
 • Jälkihara
 • Tekniset tiedot
  TuoteCarrier 350
  Työleveys (m)3,19
  Kuljetusleveys, (m)3,50
  Työnopeus (km/h)10-14
  Tehontarve (kW/hv)100
  Koneen paino (kg)1600-2000