Carrier 820
Tuotekoodi: VV7005820

Carrier 820

Tuotekoodi: VV7005820

Tuotekuvaus

Monipuolinen työkone Carrier 420-820
Työleveyksillä 4,2-8,2 metriä valmistettava kiekkomuokkain. Se on mahdollista varustaa 450 tai 470 mm kiekoilla. Valekylvöpohja, kynnöksen tasaus tai kerääjäkasvien murskaus, Väderstad Carrier on aina oikea työkalu maatila monipuolistuviin työtehtäviin. Carrier on omillaan kynnöksessä, heti puinnin jälkeen tai kylvöpohjamuokkauksessa syksyllä ja keväällä, korkeissa nopeuksissa ja matalalla polttoainekustannuksella. Carrier on varustettavissa laajalla valikoimalla etumuokkaimia, kiekkoja ja jyriä, jonka ansiosta Carrier on valmis vastaamaan nyky-aikaisen maatilan sille asettamiin haasteisiin - ultramatalasta syvempäänkin muokkaukseen. Sen maatilalle tarjoama monipuolisuus vähentää ajokertoja, laskee konekustannuksia sekä tarjoaa parhaan mahdollisen kasvuunlähdön tulevalle viljelykasville.

Kiekot käyttökohteen mukaan
Carrier 420-820 voidaan varustaa joko 450 mm tai 470 mm trueCut -kiekoilla. Molemmat kiekkomallit murustavat maata tehokkasti, luoden täydellisen valekylvöpohjan. 450 mm kiekon lovet ovat pienet, minkä ansiosta se muokkaa maata intensiivisesti myös matalalla työsyvyydellä. 470 mm TrueCut -kiekko pytyy käsittelemään suurempia määriä ksvijätettä samalla kuin kiekon suuret lovet parantavat maahakuisuutta.

Olkihara kompensoi huonoa oljen levitystä
Leveät puimurit levittävät olkea epätasaisemmin, minkä ansiosta seuraava viljelykasvi taimettuu epätasaisesti.Olkiharalla varustettu Carrier ei ainoastaan leikkaa olkea, vaan levittää ja tasaa olkea koko pinta-alalle samalla ajokerralla. hyvin levitetty olki on avainasemassa luodessa samanlaisia kasvuolosuhteita koko pellolle.

CrossCutter Knife tarjoaa lisää monipuolisuutta
Varustamalla Carrier 500 tai Carrier 650 intensiivisellä CrossCutterKnife -veitsirullalla, voidaan kasvijätteitä leikata kahteen suuntaan. Riakt ja pienisiemeniset kasvit, kuten öljykasvit, hyötyvät paremmista itämisoloista. Etuna viljan tai maissin jälkeen saat intensiivisemmän oljen silppuuntumisen, mikä omalta osaltaan nopeuttaa maatumista. Sen lisäksi kerääjäkasvit voidaan silputa ja sekoittaa maanpintaan kustannustehokkaasti.

Mahtava liikuteltavuus
Väderstadin kehittämää, ainutlaatuista taittojärjestelmää käyttävä Carrier 420 -820 mahdollistaa nopean muuntumisen työasennosta kuljetusasentoon. Kokoontaitettuna kuljetusleveys on vain 2,5 metriä. Taittomekanismi antaa koneelle matalan painopisteen, jonka ansiosta koneen käsittely on turvallista myös peltoliittymissä ja pellonreunoissa.

BioDrill muuttaa Carrierin kylvökoneeksi
BioDrill -kylvölaitteella varustettuna, voidan Carrier 420-820 -koneilla perustaa kasvustoja, kuten esim. kerääjäkasveja tai öljykasveja. Kylvämällä esim. kerääjäkasvit heti sadonkorjuun jälkeen säästetään maakosteutta, samalla kun sekä aikaa että polttoainetta säästyy juuri silloin kun maatilalla eletään kiireisintä aikaa. integroitu nopeustutka antaa täydellisen nopeusmittauksen, ja puhaltimen suuri kapasiteetti takaa tasaisen jakelun koneen koko työleveydelle.

Etuvarusteet
Oli tarpeena sitten valekylvöpohja, kynnöksen tasaaminen tai kerääjäkasvin multaus, tarjoavat etuvarusteet (lisävaruste) erilaisia mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.
 • Olkihara
 • CrossCutter Knife
 • CrossBoard Heavy

  Kiekot
  Kaksi riviä korkealaatuisesta Ruotsalaisesta V-55 -teräksestä valmistettuja kiekkoja leikkaavat ja multaavat kasvijätteet koko muokkaussyvyydelle, murustaen samalla maata. Tämä luo täydelliset itämisolosuhteet sekä jääntiviljalle ja rikoille, että seuraavalle viljelykasville.
 • CrossCutter Disc
 • 450mm kiekko
 • TrueCut 470mm kiekot

  Jälleentiivistys
  Carrier voidaan varustaa eri olosuhteisiin sopivilla jyrillä. Jyrän kumijousitus vaimentaa iskuja, pidentäen täten rungon ja jyrän elinikää.
 • RubberRunner
 • Yksinkertainen SteelRunner
 • Tekniset tiedot
  TuoteCarrier 820
  Työleveys (m)7,94
  Kuljetusleveys, (m)2,50
  Työnopeus (km/h)10-14
  Tehontarve (kW/hv)220 hv
  Koneen paino (kg)6300-7700