Carrier XT 525
Tuotekoodi: VV7005525

Carrier XT 525

Tuotekoodi: VV7005525

Tuotekuvaus

Optimoitu muokkauskyky
Hinattavat Carrier XT 425-625 -mallit ovat taitettavia lautamuokkaimia, joiden kiekot on sijoitettu x-muotoon, saatavana 4,25, 5,25 sekä 6,25 metrin työleveyksillä. Helpposäätöisyyden sekä vaihtuvien lautaskulmien ansiosta Carrier XT on suunniteltu optimoimaan muokkaustuloksen jokaiselle työsyvyydelle.

Carrier -lautasmuokkain on suunniteltu ensi- sekä kylvöpohjamuokkaukseen korkeissa nopeuksissa. Laaja kirjo erilaisia esimuokkaimia, kiekkoja sekä tiivistysjyriä madollistavat Carrierin toiminnan nykyaikaisen viljelyn asettamissa haastavissa olosuhteissa - ultramatalasta muokkauksesta syvempään sekoitukseen. Koneen tiloille tuoma monipuolisuus säästää ajokertoja, madaltaa konekustannuksia sekä tarjoaa parhaat mahdolliset lähtökohdat tulevalle kasvustolle.

Kaikki riippuu kulmista
Carrier XT:n keskeinen ominaisuus ovat sen kääntyvät kiekkoakselit. Näin olle Carrier XT pystyy optimoimaan läpileikkauksen matalaan ajettaessa, samalla parantaen syvyyssuuntaista tarkkuutta syvässä muokkauksessa. Liikutettavan maa-aineksen määrän minimoiminen ja koneen painon optimointi ovat tärkeitä tekijöitä silloin, kun halutaan saavuttaa paras mahdollinen muokkaustulos pienimmällä mahdollisella polttoaineenkulutuksella. Sopeuttamalla kiekkokulmat muokkaussyvyyden mukaan, voi Väderstad Carrier saavuttaa enemmän vähemmällä. Viljelijälle tämä ilmenee täydellisenä läpileikkauksena matalaan muokattaessa, sekä parempana syyvyyssuuntaisena tarkkuutena syvään muokattaessa.

Ainutlaatuinen Carrier XT
Carrier XT:ssä lautaset on asetettu x-asentoon, mikä mahdollistaa sivuttaisvoimien kuolettumisen. X-disc -menetelmä varmistaa sen, että kone tulee aina suoraan traktorin perässä. Tämä säästää polttoainetta, mutta on myös oleellinen ominaisuus esimerkiksi automaattiohjauksella tai mäkisissä olosuhteissa ajettaessa.Carrier XT:n voimakas putkirunko sekä voimakkaat liitokset on suunniteltu kestämään raskasta kuormitusta. Etuna saat pitkän käyttöiän sekä poikkeuksellisen hyvän muokkaustehon

Intensiivinen ultra-matala muokkaus
Väderstad CrossCutter Disc tarjoaa ainutlaatuista muokkaustehoa öljykasvien säkeen sekä kerääjäkasveille, samalla kun se tarjoaa suuria etuja viljan sängessä, kuten myös kynnöksellä. Kiekkojen ainutlaatuisen muodon ansiosta CrossCutter Disc tekee täyden läpileikkauksen koko maaprofiilista jopa jo 2 cm työsyvyydellä. Tämä luo laajan valekylvöpohjan, jossa on ihanteelliset itämisolot kaikille jääntiviljan ja rikkojen siemennille.

Etuvaruste
Oli tarpeena sitten valekylvöpohja, kynnöksen tasaaminen tai kerääjäkasvin multaus, tarjoavat etuvarusteet (lisävaruste) erilaisia mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin valittavissa on kaksi vaihtoehtoa.
 • CrossCutter Knife
 • CrossBoard Heavy

  Kiekkovarustus
  Kaksi riviä korkealaatuisesta Ruotsalaisesta V-55 -teräksestä valmistettuja kiekkoja leikkaavat ja multaavat kasvijätteet koko muokkaussyvyydelle, murustaen samalla maata. Tämä luo täydelliset itämisolosuhteet sekä jääntiviljalle ja rikoille, että seuraavalle viljelykasville, kiekot on vlaittavissa neljästä vaihtoehdosta.
 • CrossCutter Disc Aggressive
 • CrossCutter Disc
 • 450mm kiekko
 • TrueCut 470mm kiekot

  Jälleentiivistys
  Carrier voidaan varustaa eri olosuhteisiin sopivilla jyrillä. Jyrän voi valita viidestä vaihtoehdosta.
 • Yksinkertainen SteelRunner
 • Kaksinkertainen SteelRunner
 • CageRunner HeavyDuty
 • Yksinkertainen SoilRunner
 • Kaksinkertainen SoilRunner
 • Tekniset tiedot
  TuoteCarrier XT 525
  Työleveys (m)5,0
  Kuljetusleveys, (m)2,86
  Tehontarve (kW/hv)180-240 hv
  Koneen paino (kg)5190-6310