Augmenta-kasvustosensori

AUGMENTAN KASVUSTOSENSORI - Precision Redefined!

Augmentan kasvustosensori on kokonaan uuden sukupolven analysointityökalu!


Augmenta maksimoi potentiaalin jokaiselta hehtaarilta. Augmenta Field Analyzer (AFA) kuvaa pellon kohta kohdalta jopa 36 metrin työleveydeltä. AFA laskee saamansa tiedon perusteella levitysmäärän pintalevittimelle tai kasvinsuojeluruiskulle.

Augmentan sensori ei ole kuten muut.
Uuden sukupolven järjestelmä perustuu erittäin tarkkaan 4K kameraan ja multispektraaliseen kuvaukseen. Tämä kameran tieto puretaan erittäin kehittyneellä tekoälyprosessorilla ja muutetaan AUG Index -tiedoksi, minkä perusteella säädetään levitysmäärää. Tällä hetkellä voidaan säätää lannoitteen määrää pintalevittimissä sekä kasvinsuojeluruiskuissa. Korrensääteen levitykseen on myös sovellus valmistumassa.
Augmenta AFA on erittäin helppo asentaa! Se on ISOBUS yhteensopiva ja saa virtansa traktorin ISOBUS liittimestä. Hyttiin tuleva tablet tietokone on yhteydessä skanneriin sen oman Wifi -verkon avulla. Hankkija avustaa käyttäjää laitteen käyttöönotossa ja käytössä.

Augmenta yhdistää hyvät toiminnot!

Augmenta yhdistää nykyisen teknologian hyvät puolet ja jättää huonot varjoonsa!
Drooneista on totuttu saamaan tarkkaa kuvamateriaalia ja se tieto on ollut tallennettavissa.
Tavalliset sensorit ovat reaaliaikaisia ja tarjoavat luotettavaa toimintaa kelistä ja kulkemisesta riippumatta.
Satelliittien tarjoama tieto on edullista ja helppokäyttöistä. Kaikkien näiden lisäksi AFAa ei tarvitse kalibroida erikseen!

Helppo käyttöliittymä

AFA sensori kiinnitetään mukana tulevan tarvikelaation avulla traktorin katolle. Hyttiin tulee tablet tietokone minkä avulla sensoria käytetään. Sensorin ja tabletin välille ei tule erillistä johtoa vaan ne käyttävät AFA:n langatonta verkkoa.

Käyttöliittymä on käännetty Suomeksi ja on erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Precision Redefined - Tarkkuuden uusi määritelmä!

Augmenta on nuori yritys Kreikasta. Sen perustivat viljelijät jotka halusivat tarkentaa työskentelyä pellolla ja toisaalta vähentää kustannuksia. Tämä innovatiivinen yritys laajenee runsaasti ympäri maailman tarjoten täysin uusia ratkaisuja viljelyn tehostamiseen!