Claas Disco 32 takaniittokone
Tuotekoodi: CLDI32

Claas Disco 32 takaniittokone

Tuotekoodi: CLDI32

Tuotekuvaus

Claas Disco 32 takaniittokone

Ainutlaatuista tekniikkaa pienessä muodossa. 100- ja 10-sarjan sivuripustuksella varustetuissa DISCO niittolaitteissa on sama korkealuokkainen ydin kuin suuremmissakin malleissa – MAX CUT -lautaspalkki.

Rinnemaastot

Rinnepelloilla ajo on huomioitu koneen rakenteessa matalan painopisteen myötä ja tietyt osat ovat erikoisvahvistettuja. DISCO 10-sarja soveltuu erinomaisesti tienreunojen ja ojanpenkkojen sekä jopa 45° yläkaltevuuksien niittoon.

Parempi niitto MAX CUT -lautaspalkki -varustuksella

Myös pienimmät mallit hyötyvät CLAAS -ammattilaistekniikasta. MAX CUT lautaspalkeissa käytetään jo 2,20 m työleveydestä saakka samoja korkealuokkaisia komponentteja kuin suuremmissakin malleissa. Lautaspalkissa on kestovoitelu.

Polttoainetta säästävä kone

Voimansiirron välityssuhde sallii voimansiirron pyörimisnopeuden vähentämisen 540 r/min -> 460 r/min. Polttoaineen kulutus vähenee niittotuloksen kärsimättä.

Painopisteen kevennys

Suurikokoinen kevennysjousi on kiinnitetty keskelle koneen runkoa. Sen lisäksi jousen voimalinja kulkee tarkalleen niittolaitteen painopisteen lävitse. Ulomman ja sisemmän tuennan ansiosta voima siirtyy tasaisesti lautaspalkille. Pienempi jousi keventää lisäksi lautaspalkin voimansiirtoa.

Voimansiirto

Niittolaitteen voimansiirto tapahtuu lähes huoltovapaiden nivelakselien kautta. Vahva hihnavoimansiirto vaimentaa kuormitushuippuja ja hihnojen kireyttä voidaan säätää ilman työkaluja säätöpyörällä. Sieltä voima siirtyy kaksoisvaihteiston kautta, joka suoraan yläpuolelta käyttää ensimmäistä niittolautasta, joten sisempää luokolevyä ei tarvita ja optimoitu materiaalivirta varmistetaan.

Miksi Claas Disco 32 takaniittokone?

  • MAX CUT takaa parhaan niittotuloksen
  • Painopisteen kevennys
  • Laukaisujärjestelmä
  • Valoilla varustetut varoituskilvet (lisävar.)
  • Säilytysalusta (lisävar.)

    Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!

  • Tekniset tiedot
    TuoteClaas Disco 32 takaniittokone
    Työleveys, (m)3
    Koneen paino, (kg)750
    Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)540 (460)
    Lautasten määrä, kpl7 (2 terää/lautanen)
    Terien määrä, kpl14
    Videot ja esitteet