Krone Comprima CV 150 XC Combi Plus
Tuotekoodi: BKCCV150XCPLUS

Krone Comprima CV 150 XC Combi Plus

Tuotekoodi: BKCCV150XCPLUS

Tuotekuvaus

Kronen muuttuvakammioinen paalainkäärin muovisidonnalla
Luotettavuus ja joustavuus ovat KRONEn Comprima CV Plus -koneiden keskeisiä tuntomerkkejä. Nämä koneen on suunniteltu toimimaan keskeytyksettä kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Paalin halkaisijaa voi säätää portaattomasti välillä 1,0 -1,5 metriä. Paalin halkaisija säädetään kätevästi ohjaimen avulla. Puristusvarressa oleva kulma-anturi mittaa paalin halkaisijaa, joka näytetään kuljettajalle ohjaimen näytöstä. Paalauspaineen voi muuttaa sähköisesti kuljettajan paikalta paalattavan materiaalin ja olosuhteiden mukaan. Kuljettimeen kohdistuva kasvava paine varmistaa tiheydeltään tasaiset paalit.

KRONE EasyFlow -noukin
Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,15 metrin erityisleveä työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

XCut-silputuslaitteisto
Materiaali virtaa tehokkaasti suuri halkaisijaisen roottorin ansiosta. Kaksinkertaiset roottorin piikit vetävät kasvimateriaalin tasaisesti terien läpi varmistaen erinomaisen silppuamislaadun. Piikkien ja terien väli on erittäin pieni, joten ainutkaan korsi ei ohita teriä leikkautumatta. Koneen enimmillään 26 teräisen silppuriyksikön teräväli on vain 42mm. Terien asentaminen ja irrottaminen on helppoa. Lasket vain silppuriyksikön alas ja löysäät kaikki teräjouset samalla kertaa vivulla. Tämän jälkeen voit irrottaa terät kätevästi yläkautta.

NovoGrip-kolakuljetin
NovoGrip-kolakuljetin koostuu kumi-kudoshihnoista ja metallisista poikkielementeistä, joilla voi tuottaa verrattoman tiukkoja ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Erityisrakenteensa ansiosta NovoGrip -kolakuljetin sopii kaikenlaiselle kasvimateriaalille – oljelle ja heinälle, esikuivatetulle materiaalille ja märälle säilörehulle. Kone toimii luotettavasti kaikissa käyttöolosuhteissa ja käsittelee paalattavaa materiaalia säästävästi. Koska hihnan poikkielementit puristuvat paalia vasten, paali pyörii tehokkaasti ja paaleista tulee erittäin tiiviitä. NovoGrip on erittäin vahva ja pitkäikäinen kuljetin, joka muodostaa täydellisiä paaleja raskaastakin säilörehusta.

KRONE-sidontamekanismi
Comprima Plus -koneiden verkko- ja kalvosidontamekanismi on äärimmäisen luotettava ja helppokäyttöinen. Tämän varmistaa sidontakalvon/-verkon lyhyt syöttömatka. Sidonta mekanismi on erinomaisesti näkyvillä, jolloin koko prosessin seuraaminen helppoa ajonaikana. Sidontakalvon käyttö parantaa säilörehupaalin laatua ja helpottaa paalien aukaisemista karjaa ruokkiessa. Sidontakalvon avulla voit säästää käärintämuovikustannuksissa.

Käärintälaite
Comprima Plus -käärintälaite käärii paalit nopeasti ja luotettavasti – myös vaikeissa olosuhteissa ja rinnepelloilla. Koko käärintäprosessi on täysin automaattinen. Käärintälaitteen syvän kourun muotoinen käärintäpöytä ja sen sivuilla olevat suuret tuet tukevat paalin päätyjä sitä käärittäessä. Tästä on hyötyä rinnepelloilla työskenneltäessä. Käärintäpöytään on saatavissa lisävarusteena paalien punnitusjärjestelmä. Järjestelmä kirjaa kunkin paalin painon ja kaikkien paalien kokonaispainon ja näyttää ne ohjaamossa olevalla näytöllä.

 • 26 teräinen silputuslaitteisto takaa siistin ja tarkan silpun
 • Kalvosidonta
 • Muuttuva kammio - Portaaton paalin halkaisija säätö 1 -1,5m
 • Sähköinen paalauspaineen säätö

  Kysy lisää lähimmältä Hankkija konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Comprima CV 150 XC Combi Plus
  Paalin halkaisija, (mm)1000 -1500
  Paalin leveys, (mm)1200
  Noukkimen työleveys, mm2150
  Tehontarve, (kW/hv)51/70
  Videot ja esitteet