CLAAS VARIANT 585 RC PRO
Tuotekoodi: CLVA585RC

CLAAS VARIANT 585 RC PRO

Tuotekoodi: CLVA585RC

Tuotekuvaus

CLAAS Variant 585 RC PRO on monikäyttöinen pyöröpaalain, joka paalaa tehokkaasti säilörehua, heinää ja olkea.

Kestävyyttä, johon voit luottaa: ROTO CUT HD
CLAAS ROTO CUT HD-koneisto tarjoaa tehoa ja varmuutta myös kaikkein haastavimpiin olosuhteisiin. Kestävyyttä parantavat täysin uudet hihnat, joissa on uusi patentoitu liimaus uudella kiinnityslevyllä ja CLAAS Covered XW-sidoksella. ROTO CUT HD:n 360° 8 mm roottori 17 terällä tarjoaa erinomaisen leikkauslaadun, myös säilörehussa.

PRO – älykäs teräpaketti
PRO-hydropneumaattisella roottoripohjalla varustettu VARIANT ei vain poista tukoksia, vaan myös estää niitä. Käyttöasteesta riippuen kuljettaja voi valita optimaalisen nopeuden mahdollisen tukkeutumisen estämiseksi.

Komfort-verkkosidonta
VARIANT:issa on kaikki, mikä tekee verkon sitomisesta mukavaa ja yksinkertaista. Verkkorulla sijaitsee matalalla, ja on helposti saavutettavissa. Verkko on koko ajan näkyvissä. Uusi jarrujärjestelmä toimii verkon rullakoosta riippumatta. Verkkoveitsien varmatoiminen laukaisu tapahtuu sähköisesti.

Suuret renkaat
Olipa maaperä kuiva tai kostea, ajettiin pellolla tai yleisillä teillä, uudessa VARIANT:issa on oikeat renkaat kaikkiin tarpeisiin. Rengasvaihtoehdot vaihtelee välillä 380/55-17, 480/45-17, 500/50-17 F+ ja 500/45-22.5 - 560/45-22.5 jarrujärjestelmillä varustetuissa koneissa.

Todellinen ydinosaaminen: Roottori käynnistää paalin pyörimisen
Vain CLAAS-paalaimista tutussa ominaisuudessa hihnat ja leikkuuroottori pyörivät vastakkaiseen suuntaan. Paalin muodostuminen aloitetaan siis välittömästi, jolloin paaliin muodostuu täydellisen kiinteä ydin. Roottori pyörii nopeasti, koskettaa suoraan paalia ja varmistaa pakkokäynnistyksen – jokaisessa paalissa ja kaikissa olosuhteissa.

Kysy lisää CLAAS VARIANT pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS VARIANT 585 RC PRO
Paalin halkaisija, (mm)900-1800
Paalin leveys, (mm)1200
Noukkimen työleveys, mm2100 tai 2350