CLAAS LINER 3100
Tuotekoodi: CLLI3100

CLAAS LINER 3100

Tuotekoodi: CLLI3100

Tuotekuvaus

CLAAS LINER 3100
CLAAS LINER 3100 karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Karhottamalla karheet esikuivatuksen jälkeen voidaan tehostaa työtä ja samalla alentaa työkoneiden ajonopeutta. Karhotus vähentää samalla ajokertoja ja sitä myötä pellon tiivistymistä.

CLAAS LINER 3100 -karhotin on LINER -mallisarjan keskikokoinen kahdella roottorilla varustettu karhotin ja työleveydeltä 8,70 -10,00 metriä. LINER -mallisarjan karhottimissa on kestovoideltu roottorin keskiö. PROFIX pikkivarret on vahvistettu, kulumisen ja väljistymisen estämiseksi, lisäksi öljytty ohjausrata lisää sen käyttöikää luotettavuutta ja huoltovapautta. Koneen suurikokoiset kuljetusrenkaat lisäävät ajomukavuutta, karhotin on lisäksi helppo ja nopea kytkeä työkoneeseen.

LINER -malliston etuja:
 • Kaikissa malleissa on kestovoidellut ja huoltovapaat roottorikeskiöt
 • PROFIX piikkivarsien varmistus: ei välyksiä eikä kulumista
 • 4 pyöräinen roottorin alusta varmistaa pellon pinnan seurannan

  Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö.
  Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa,joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in ydin on suojattu lialta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat ovat öljyssä ja pysyvät rasvattuina. Tämä erinomainen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

  Patenttisuojattu PROFIX
  Törmäystilanteessa piikkivarsi taipuu oletuskohdasta ja varsi on sen jälkeen helposti vaihdettavissa patentoidun PROFIX lukituksen ansiosta jatkokohdastaan. Koska taipumisen oletuskohta on roottorikeskiön ulkopuolella, ei keskiö vaurioidu. Kaikki PROFIX piikkivarsien komponentit ovat hinnaltaan edullisia ja nopeasti vaihdettavissa. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa välyksettömän asennuksen ilman kulumista. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan.

  Lähes huoltovapaa.
  Roottorinivelakseleilla on 250 tunnin voiteluvälin sekä traktorin nivelakselin 50 tunnin voiteluvälin ansiosta LINER -mallisto on lähes huoltovapaa.

  Kysy lisää lähimmältä Hankkija konemyyjältäsi ja tule tutustumaan ykkösluokkaisiin LINER -karhottimiin jo tänään!
 • Tekniset tiedot
  TuoteCLAAS LINER 3100
  Työleveys, (m)8,70 -10,00
  Koneen paino, (kg)2880
  Roottorin halkaisija, (m)4,20
  Roottorit2
  Karhon leveys, (m)1,50 – 2,60