CLAAS LINER 4800 TREND
Tuotekoodi: CLLI4800TR

CLAAS LINER 4800 TREND

Tuotekoodi: CLLI4800TR

Tuotekuvaus

CLAAS LINER 4800 on tehokas 4-roottorinen hinattava karhotin, joka tuottaa laadukkaita karhoja. 9,30-13,60 m työleveydellään se asettuu mallisarjan puoleen väliin ja on näin täydellinen laajennus CLAAS 4-roottoristen karhottimien tuotevalikoimassa.

LINER 4800 TREND
Tämän koneen myötä valitset yksinkertaisen ja suoran käytön ohjausyksikön kautta. Sen lisäksi LINER 4800 TREND tarvitsee vakiona ainoastaan kaksi 2-toimista hallintaventtiiliä etukannattimille ja kuljetusalustalle sekä teleskooppikannattimille. Takaroottorien hallintaan vaaditaan lisäksi yksi 1-toiminen hydrauliikan hallintaventtiili. Nämä jäävät pois lisävarusteena saatavan jaksokytkennän ansiosta.

Ylivoimainen pellon seuranta
Roottorialustan, kardaaniripustuksen ja kaksoisjousten yhteispeli varmistaa vaikuttavan liikkuvuuden rauhallisesta roottoriohjauksesta huolimatta suurimmillakin nopeuksilla. Karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Kaikissa neljässä roottorissa olevat kaksoisjouset varmistavat roottorien tasaisen kulun. Jousien ja roottorien ripustustavan ansiosta ainoastaan 20 % painosta kohdistuu roottorialustan etupyöriin. Se mahdollistaa roottorin parhaan alustan seurannan.

Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö
Mitä LINER'in sydämeen tulee, luotamme tietysti hyväksi todettuun, ammattikäyttöön tarkoitettuun roottorikeskiöön. Se toimii kestovoidellussa, suljetussa tilassa ja varmistaa pitkän käyttöiän. Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa (roottorikeskiö), joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in sydän on suojattu lian tunkeutumiselta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat kulkevat herkästi öljykylvyssä. Tämä täydellinen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

PROFIX – piikkivarsien lukitus
Törmäystapauksissa piikkivarsi taipuu hallitusti määritellystä kohdasta. Roottorikeskiö on näin optimoidusti suojattu. Taipuneet piikkivarret voidaan irrottaa ja vaihtaa helposti. PROFIX-lukituskaaren avulla vaihto on erityisen helppo tehdä. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa täydellisen, välyksettömän asennuksen. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan.

Kysy lisää CLAAS LINER karhottimista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS LINER 4800 TREND
Työleveys, (m)9,3 - 13,6
Kuljetusleveys, (m)3,00
Koneen paino, (kg)5400
Roottorin halkaisija, (m)3,50
Roottorit4
Karhon leveys, (m)1,3 - 2,2
Videot ja esitteet