Krone Swadro TS 710 hinattava sivukarhotin
Tuotekoodi: BKS710

Krone Swadro TS 710 hinattava sivukarhotin

Tuotekoodi: BKS710

Tuotekuvaus

Swadro 710 monipuolinen sivukarhotin

KRONEn kaksiroottorisessa 710 -sivukarhottimessa hintasuorituskykysuhde on kohdallaan, ja 13 piikkivarrella varustettujen roottorien haravointitulos on erittäin puhdas. Swadro 710 -karhottimella voi tuottaa sekä yhden karhon, kaksoiskarhon että kaksi pientä karhoa. Luonnollisesti myös työleveyttä ja samalla karhon kokoa voi muuttaa hydraulisesti päärungon asennon välityksellä.

 • Yhdelle tai kahdelle karholle

 • Karhonmuodostus oikealle

 • Säädettävä työleveys

 • Nivelöity roottorinripustus

 • Hydraulinen karhonohjaimen säätö

  13 piikkivartta roottoria kohden

  Sallittu enimmäisnopeus 40 km/h

  Nopea siirtyminen pellolta toiselle säästää aikaa ja parantaa työtehoa. Leveäraidevälinen, 18 tuumaa korkein renkain varustettu teliakselisto soveltuu erinomaisesti suuriin ajonopeuksiin.

  Nivelöity roottorinripustus

  Kehittyneintä karhotintekniikkaa: nivelöidyn ripustuksen ansiosta roottori mukautuu aina kaikkiin pelto-olosuhteisiin ihanteellisesti myös ajosuunnassa. On yhdentekevää, työskennelläänkö mäkisellä tai epätasaisella pellolla. KRONE Swadro -karhottimet keräävät aina kaiken rehun talteen siististi. Mitään ei jää pellolle.

  Peruste 26 piikkivarrella varustetun Swadro 710 T -karhottimen hankinnalle

  Monikäyttöisyys. Yhdelle karholle ajettaessa työleveyttä voi säätää. Yhdellä ajokerralla voi tuottaa myös kaksi erillistä, pienempää karhoa. Tästä on hyötyä yökarhoja tehtäessä ja kapasiteetiltaan tavallista pienempiä korjuukoneita käytettäessä. Myös kuljetusmittojen pienuutta, kytkemisen ja irrottamisen helppoutta sekä muutostöiden tarpeettomuutta konetta kuljetusasentoon pantaessa on kiitelty.

 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro TS 710 hinattava sivukarhotin
  Työleveys, (m)6,2
  Kuljetusleveys, (m)2.99
  Työsaavutus, (ha/h)5.5 - 6
  Koneen paino, (kg)1600
  Tehontarve, (kW/hv)37/50
  Roottorin halkaisija, (m)2.96
  Roottorin rengaskoko18/8.5x8/6
  Videot ja esitteet