Krone KW 11.22 hinattava pöyhin
Tuotekoodi: KWT1122

Krone KW 11.22 hinattava pöyhin

Tuotekoodi: KWT1122

Tuotekuvaus

Krone KWT 11.22 hinattava pöyhin
11 metrin työleveyden omaava Krone KWT 11.22 on korkealuokkainen ja luotettava hinattava pyöröpöyhin säilörehun ja heinän valmistukseen. Kuljetuspyörästön ansiosta tämä pyöröpöyhin sopii ihanteellisesti pienitehoisille ja keveille traktoreille säilyttäen silti suuren työleveyden.

KRONE-voimasiirtomekanismi
Krone tarjoaa korkealuokkaisia ja luotettavia pyöröpöyhimiä. Roottoreita pyörittävät suljetut, juoksevalla rasvalla voidellut huoltovapaat vaihdelaatikot takaavat luotettavan toiminnan ja pidemmän käyttöiän. Kokoontaittomekanismin voimansiirrot on toteutettu Kronen kehittämillä OctoLink-nivelillä. Siinä osa nivelen kahdeksasta sormesta ovat aina kosketuksista toisissaan antaen täyden tehon kaikissa asennoissa. OctoLink-järjestelmä tarjoaa jopa yli 180 asteen kääntökulman uloimmille roottoreille, jolloin kuljetuskorkeus jää matalaksi.

KRONE-roottorit
Pöyhimen kymmenen 1,53 metrin halkaisijaltaan olevaa roottoria, joissa kussakin on 6 piikkivartta ovat ihanteellisia laadukkaan rehun tekoon. Reilusti limittyvät piikkivarret levittävät kasvimateriaalin tasaisesti kaikissa olosuhteissa mahdollistaen tasaisemman ja nopeamman rehun kuivumisen. Samalla, kun vankasta putkesta valmistetut piikkivarret yhdessä kestävien 9,5mm paksujen kaksoispiikkien kanssa tarjoavat luotettavuutta ja varmuutta työskentelyyn. Eripituisten Super-C-kaksoispiikin piikkien avulla saadaan aikaan KRONE-kampausvaikutus. Tämä rakenne varmistaa kasvimateriaalin tarkan pöyhimisen useidenkin käyttövuosien jälkeen.

Huippuluokan rehua
Keskitetyn heittosuunnan säätö varmistaa, ettei rehua joudu hukkaan pellon reunoilla. Voit vaihtaa heittosuuntaa hydraulisesti oikealle tai vasemmalle, jolloin kone levittää materiaalin pois pellon reunalta. Lisäksi roottorin kallistusta eli heittokulmaa voi säätää ilman työkaluja, mikä mahdollistaa täydellisen mukautumisen kulloiseenkin kasvilajiin ja satomäärään. Esimerkiksi jyrkkä kulma sopii pöyhintään ja takaa rehun tehokkaan käsittelyn, kun taas kääntämiseen soveltuu paremmin hellävaraisempi loiva kulma.

Kuljetuspyörästö
Kuljetuspyörästöä käytetään kahdella kaksitoimiselle sylinterillä. Pöyhittäessä kuljetuspyörästö on ylös nostettuna, jolloin koneen paino jakautuu tasaisesti ja levitystulos on erinomainen sekä tasainen koko työleveydeltään. Keskimmäisten roottorien alla olevat, 18x8.50-8-renkailla varustetut pyörät ovat muita pyöriä suurempia, koska ne kantavat kuljetuspyörästön painon pellolla työskenneltäessä. Leveät renkaat säästävät nurmen pintaa ja takaavat tasaisen kulun. KWT-pöyhimen kääntyvät vetovarsikytkentä pääsee kiinnityksensä ansiosta liikkumaan, joten se muovautuu maanpinnan muotoihin ja estää vääntövoimien muodostumisen ja kohdistumisen runkoon.

 • Huoltovapaat, juoksevalla rasvalla voidellut vaihdelaatikot
 • OctoLink-nivelet takaa täyden tehon kaikissa asennoissa
 • Kestävät Super-C-piikit tarjoaa ihanteellisen rehun käsittelyn KRONE-kampausvaikutuksen avulla
 • Heittokulman säätö hydraulisesti varmistaa erinomaisen rehun laadun (vakiovaruste)
 • Vankkarakenteinen ja turvallinen liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot

  TuoteKrone KW 11.22/10 hinattava pöyhin
  Työleveys, (m)11,0
  Korkeus taitettuna, (m)3,70 (varastointi korkeus)
  Kuljetusleveys, (m)2,98
  Paino, (kg)1510
  Tehontarve, (kW)51/70
  Teho pinta-alana, (ha/h)11
  Roottorien määrä, (kpl)10
  Piikkivarsia / roottori (kpl)6
  Heittokulma13-19
  Roottorin halkaisija, (m)1,53