Krone Swadro 42 karhotin
Tuotekoodi: BKS42

Krone Swadro 42 karhotin

Tuotekoodi: BKS42

Tuotekuvaus

Krone Swadro 42
Kolminostolaitteeseen kytkettävä Kronen yksiroottorinen Swadro 42 karhotin sopii ensiluokkaisen laatunsa ansiosta myös kaikkein vaativimpiin käyttöolosuhteisiin ja -tarkoituksiin. Se erottuu edukseen ainutlaatuisen vakautensa ja tekniikkansa ansiosta. Teliakselisto yhdessä suurien renkaiden kanssa takaa erinomaisen ja kevyen kulun suojaten kasvualustaa. Innovatiivisen ja käytännöllisen KRONE-koneen haravointitulos on erinomainen ja käyttöikä ainutlaatuisen pitkä. Haravointi jälki on siistiä, eikä korjuutappioita synny vaikeimmissakaan olosuhteissa.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

 • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Piikkivarsien nopea ja helppo vaihto tarvittaessa
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Vakiovarusteena teliakselisto ja suuret renkaat
 • Ketterä pellolla, turvallinen liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro 42 karhotin
  Työleveys, (m)4,2
  Kuljetusleveys, (m)2.26
  Työsaavutus, (ha/h)4-4,5
  Koneen paino, (kg)640
  Tehontarve, (kW/hv)37/50
  Roottorin halkaisija, (m)3,3
  Roottorin rengaskoko16x6.50-8
  Roottorit1
  Videot ja esitteet