Krone Swadro TS 680 hinattava sivukarhotin
Tuotekoodi: BKSTS680

Krone Swadro TS 680 hinattava sivukarhotin

Tuotekoodi: BKSTS680

Tuotekuvaus

Krone Swadro TS 680
Hinattava kaksiroottorinen sivukarhotin Swadro TS 680 sopeutuu kulloisiinkin käyttöolosuhteisiin ja perästä tulevan korjuukoneen kapasiteettiin. Edestakaisin ajamalla voit korjata kaksi yksittäiskarhoa yhdeksi isoksi karhoksi, jolloin työleveydeksi korjuukoneelle saadaan jopa 13,5 metriä.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Tasainen aloitus ja lopetus. Hydraulisen vaihekytkennän ansiosta eturoottori menee aina kääntymisasentoon ensiksi, sen jälkeen takaroottori. Tarvittavia hydrauliventtiilejä ohjataan mekaanisesti vankalla valitsimella. Etu- ja takaroottorin noston välisen viiveen voi säätää. Korkean rungon ja korkealle nousevien roottorien ansiosta piikit nousevat jopa 50 cm:n korkeuteen, joten myös korkeiden karhojen yli voidaan ajaa ongelmitta.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Parhaimman työn laadun saavuttamiseksi roottorien on karhotettava siististi, tasaisesti ja tarkasti. Piikkien etäisyys maasta voidaan säätää kummassakin roottorissa joko käsin tai lisävarusteena saatavissa olevien sähkökäyttöisten säätömoottorien avulla

  • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
  • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
  • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
  • Piikkivarsien nopea ja helppo vaihto tarvittaessa
  • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
  • Piikkien työkorkeussäädöllä saavutat parhaan työnlaadun
  • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä

    Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
  • Tekniset tiedot
    TuoteKrone Swadro TS 680 hinattava sivukarhotin
    Työleveys, (m)6,8
    Kuljetusleveys, (m)2,76
    Työsaavutus, (ha/h)6,5-7
    Koneen paino, (kg)2200
    Tehontarve, (kW/hv)37/50
    Roottorin halkaisija, (m)3,3
    Roottorit2
    Karhon leveys, (m)1,1-1,6