NORDTEC ATF-246 3G poikittaisruuvilinko
Tuotekoodi: AT10246
Avainlippu logo

NORDTEC ATF-246 3G poikittaisruuvilinko

Tuotekoodi: AT10246

Tuotekuvaus

Ala-Talkkarin poikittaisruuvilingot on jaoteltu ATF- ja ATP-mallisarjoihin. Kaikki Ala-Talkkarin poikittaisruuvilingot on varustettu käännettävällä vetopäällä, joten linkoja voi käyttää vetäen tai työntäen, traktorin etu – tai takanostolaitteissa.

ATF-sarjan lingot on suunniteltu maatiloille, kiinteistöhuoltoon ja muihin kevyemmän pään urakointikohteisiin. Lingon käyttämiseen ei vaadita hurjia tehomääriä, joten ATF-lingot soveltuvat mainiosti pieniin ja keskikokoisiin traktoreihin.

ATP-sarjan lingot ovat puolestaan raskaaseen urakointikäyttöön suunniteltuja työjuhtia, joiden käyttöominaisuudet ovat vertaansa vailla. ATP-linkojen toimintavarmuus, tehokkuus, huollettavuus ja yksityiskohdat on hiottu viimeisimmilleen. ATP-malleihin on saatavilla kattavasti lisävarusteita erilaisiin tarpeisiin.

2G- tai 3G -tunnus tulee sanoista 2nd Generation ja 3rd Generation, eli suomennettuna toinen tai kolmas sukupolvi. Ruuvilinkoja on kehitetty jatkuvasti parempaan ja toiminnallisempaan suuntaan, ja vuosien kokemus ruuvilinkojen suunnittelusta näkyy vahvasti myös uuden mallisarjan lingoissa.ATF-246 on perusrakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan samanlainen kuin ATF-226 työleveyden ollessa sisarmalliaan 20 senttiä leveämpi. Myös syöttöruuvi on halkaisijaltaan isompi. ATF-246:n vetokoneena on parhaimmillaan 70-110 -hevosvoimainen traktori. Lingon työleveys on useimpiin kohteisiin riittävä ja paino optimaalinen. Parhaimmillaan ATF-246 onkin kiinteistöhuollossa, tiealueiden linkouksessa ja pienimuotoisessa urakointikäytössä.

Molemmissa ATF-malleissa on ympäri pyöräytettävä vetopää, jolloin ne sopivat vedettäväksi tai takanostolaitteissa työnnettävänä käytettäväksi. ATF-mallit ovat niin ikään varustettavissa kiinteällä lastaustorvella, jolla voidaan lingota lunta suoraan esimerkiksi kuorma-auton lavalle.

Lisävarusteet
  • Vallileikkuri
  • Pyörät
  • Hydraulinen lipan ohjaus
  • Lastaustorvi

Tekniset tiedot

TuoteAla-Talkkari ATF-246 3G poikittaisruuvilinko
Työ- / höyläysleveys, mm2460/2320
Kuljetusleveys, mm2460
- Vallileikkurilla varustettuna2550
Tehon tarve, kW48-80
Paino, kg810
Syöttöruuvin halkaisija, mm400
Heittosiipien määrä/vahvuus, mm4 / 10
Heittokammion halkaisija, mm710
Heittokammion syvyys, mm300
Ura-akseli1 3/8"
Pto akselin korkeus maasta, mm470
V.O.A. kierrosluku, r/min540
3-pistekiinnitys/A-kehikkoOn
Käännettävä terä/pintateräHammasterä
Terämateriaali/mmHardox 500 / 12
Ruuvikiinn.takaterä / materiaali / mmOn / Hardox 400
Säädettävät jalakset2 kpl
Nivelakseli sis. Toimitukseen / tyyppiKyllä / EGT 60
VallileikkuriLisävaruste
PyörävarustusLisävaruste
Hydraulinen lipan ohjausLisävaruste
Lastausjatke lumitorveenLisävaruste
Lumitorvi, jossa 2-vaihelippaOn
Lumitorven kääntöHydraulinen 220°