Ala-Talkkari lumilingot traktoreihin

Sopiva lumilinko jokaiseen traktoriin ja käyttökohteeseen

Hankkijan valikoimasta löydät monipuoliset ja tehokkaat Ala-Talkkari-lumilingot, joilla lumenraivaus onnistuu kaikissa olosuhteissa ja kaiken kokoisilla traktoreilla. Näitä helppokäyttöisiä linkoja voit hyödyntää niin kaupunkien kenttien ja kiinteistöjen pihojen talvikunnossapidossa kuin pitkillä tieosuuksilla, joissa vaaditaan suurta ajonopeutta. Valikoimaamme kuuluvat perinteiset V-malliset Ala-Talkkari -lumilingot sekä NORDTEC-poikittaisruuvilumilingot. Kaikki Ala-Talkkari lumilingot ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita ja ne on valmistettu Suomessa, Lapuan Hellanmaassa.

Ala-Talkkari-lumilingot

Ala-Talkkari -lumilingoissa on tarjolla kaksi vaihtoehtoista lumen syöttötapaa: lapa- ja ruuvisyöttö. Kummallakin syöttötavalla on selkeät edut, jotka on optimoitu mallikohtaisesti toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jos tarvitset erittäin järeää lumilinkoa suurten lumimassojen raivaukseen, oikea valinta on alennusvaihteella varustettu AT 251V 2G. Jos puolestaan työskentelet taajamissa ja tarvitset tarkkaa lumenohjausta, valintasi on yksitorvinen ATS 250 2G.

NORDTEC-poikittaisruuvilingot

Kaikki NORDTEC-lumilingot on varustettu käännettävällä vetopäällä, minkä ansiosta niitä voi käyttää vetäen tai työntäen traktorin etu– tai takanostolaitteissa. Tämä lisää huomattavasti joustavuutta erilaisissa lumitöissä.

ATF-sarjan poikittaisruuvilingot on suunniteltu erityisesti kiinteistönhuoltoon ja kevyempään urakointiin. ATF-lumilingot ovat taloudellisia, eikä niiden käyttöön vaadita hurjia tehomääriä. Tästä syystä ne soveltuva erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin traktoreihin.

ATP-sarjan poikittaisruuvilingot on puolestaan suunniteltu raskaaseen urakointikäyttöön suurilla traktoreilla, joten niiden kestävyys ja käyttöominaisuudet ovat vertaansa vailla. ATP-lumilinkojen yksityiskohdat, kuten toimintavarmuus, tehokkuus ja huollettavuus ovat erittäin pitkälle hiottuja.

Tarvitsetko lisätietoa tai apua oikean lumilinkomallin valinnassa? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi.