NORDTEC ATP 256 2G poikittaisruuvilinko
Tuotekoodi: AT10202
Avainlippu logo

NORDTEC ATP 256 2G poikittaisruuvilinko

Tuotekoodi: AT10202

Tuotekuvaus

Ala-Talkkarin poikittaisruuvilingot on jaoteltu ATF- ja ATP-mallisarjoihin. Kaikki Ala-Talkkarin poikittaisruuvilingot on varustettu käännettävällä vetopäällä, joten linkoja voi käyttää vetäen tai työntäen, traktorin etu – tai takanostolaitteissa.

ATF-sarjan lingot on suunniteltu maatiloille, kiinteistöhuoltoon ja muihin kevyemmän pään urakointikohteisiin. Lingon käyttämiseen ei vaadita hurjia tehomääriä, joten ATF-lingot soveltuvat mainiosti pieniin ja keskikokoisiin traktoreihin.

ATP-sarjan lingot ovat puolestaan raskaaseen urakointikäyttöön suunniteltuja työjuhtia, joiden käyttöominaisuudet ovat vertaansa vailla. ATP-linkojen toimintavarmuus, tehokkuus, huollettavuus ja yksityiskohdat on hiottu viimeisimmilleen. ATP-malleihin on saatavilla kattavasti lisävarusteita erilaisiin tarpeisiin.

2G- tai 3G -tunnus tulee sanoista 2nd Generation ja 3rd Generation, eli suomennettuna toinen tai kolmas sukupolvi. Ruuvilinkoja on kehitetty jatkuvasti parempaan ja toiminnallisempaan suuntaan, ja vuosien kokemus ruuvilinkojen suunnittelusta näkyy vahvasti myös uuden mallisarjan lingoissa.

ATP-256 2G on ominaisuuksiltaan verrattavissa mallisarjan suurimpaan ATP-276 3G-malliin. Linko on suunniteltu raskaaseen urakointikäyttöön 100-150 Hv traktoriin. Linko sisältää useita tarkasti harkittuja ja toimivia yksityiskohtia, jotka helpottavat osaltaan ammattilaisen arkea niin huollon kuin käytettävyydenkin kannalta.

ATP-poikittaisruuvilingot ovat pohjoismaisissa sääolosuhteissa erittäin toimiviksi todettuja ja hyvin arvonsa pitäviä lumenraivauskoneita. ATP-mallisarja on omimmillaan niin tieosuuksilla kuin taajamissakin, ja hyvin suosittu myös kaupunkialueilla penkkojen linkouksessa ja lastauskäytössä.

Lisävarusteet
  • Hydraulinen vallileikkuri
  • Pyörät
  • Lastaustorvi
  • Jousitettu vetopiste
Tekniset tiedot
TuoteNORDTEC ATP 256 2G poikittaisruuvilinko
Työ- / höyläysleveys, mm2560 / 2410
Kuljetusleveys, mm2610 (kulutuspaloilla)
- Vallileikkurilla varustettuna2665
Tehon tarve, kW74-110
Paino, kg1250
Syöttöruuvin halkaisija, mm460
Heittosiipien määrä/vahvuus, mm4 / 10
Heittokammion halkaisija, mm810
Heittokammion syvyys, mm370
Ura-akseli1 3/8"
Pto akselin korkeus maasta, mm520
V.O.A. kierrosluku, r/min540 / 1000 edessä
3-pistekiinnitys/A-kehikkoon / KAT 2
Käännettävä terä/pintaterähammasterä
Terämateriaali/mmHardox 500 / 15
Ruuvikiinn.takaterä / materiaali / mmOn / Hardox 400
Säädettävät jalakset2 kpl
Nivelakseli sis. Toimitukseen / tyyppiKyllä / T 80
VallileikkuriLisävaruste
PyörävarustusLisävaruste
Lastausjatke lumitorveenLisävaruste
Lumitorvi, jossa 2-vaihelippaOn
Lumitorven kääntöHydraulinen 220°
Jousitettu vetopisteLisävaruste