NORDTEC ATP-276 3G poikittaisruuvilinko
Tuotekoodi: AT10276
Avainlippu logo

NORDTEC ATP-276 3G poikittaisruuvilinko

Tuotekoodi: AT10276

Tuotekuvaus

Ala-Talkkarin poikittaisruuvilingot on jaoteltu ATF- ja ATP-mallisarjoihin. Kaikki Ala-Talkkarin poikittaisruuvilingot on varustettu käännettävällä vetopäällä, joten linkoja voi käyttää vetäen tai työntäen, traktorin etu – tai takanostolaitteissa.

ATF-sarjan lingot on suunniteltu maatiloille, kiinteistöhuoltoon ja muihin kevyemmän pään urakointikohteisiin. Lingon käyttämiseen ei vaadita hurjia tehomääriä, joten ATF-lingot soveltuvat mainiosti pieniin ja keskikokoisiin traktoreihin.

ATP-sarjan lingot ovat puolestaan raskaaseen urakointikäyttöön suunniteltuja työjuhtia, joiden käyttöominaisuudet ovat vertaansa vailla. ATP-linkojen toimintavarmuus, tehokkuus, huollettavuus ja yksityiskohdat on hiottu viimeisimmilleen. ATP-malleihin on saatavilla kattavasti lisävarusteita erilaisiin tarpeisiin.

2G- tai 3G -tunnus tulee sanoista 2nd Generation ja 3rd Generation, eli suomennettuna toinen tai kolmas sukupolvi. Ruuvilinkoja on kehitetty jatkuvasti parempaan ja toiminnallisempaan suuntaan, ja vuosien kokemus ruuvilinkojen suunnittelusta näkyy vahvasti myös uuden mallisarjan lingoissa.

ATP-276 3G on malliston suurin ammattikäyttöön suunniteltu ruuvilinko, joka nielee isompaakin lumikinosta tehokkaasti ja taloudellisesti. Linko on suunniteltu 140-270 Hv traktoriin. Lingossa on järeä runko, sekä iso syöttöruuvi ja heittosiivikko. Lumitorvi on virtausteknisesti hyvin suunniteltu ja lumen ohjailu on 2-vaiheisen säätölipan ansiosta tarkkaa ja turvallista. ATP-276 3G-mallissa on kattava vakiovarustus, sisältäen mm. kääntyvät ja korkeussäädettävät paripyörät, sekä hydraulisen lumitorven lipan ohjauksen.

ATP-lingoissa on ympäri pyöräytettävä vetopää, jolloin linkoa voidaan käyttää myös työntävässä asennossa joko etu- tai takanostolaitteessa. Etunostolaitekäyttöä ajatellen molemmissa ATP-malleissa on välitetty kulmavaihde 1000 rpm etuvoimanottoa varten. ATP-276 onkin erittäin tehokas laite taajama-alueiden lumipenkkojen poistossa ja lumen lastauksessa.

ATP-malleihin on saatavilla lisävarusteena kuvissa näkyvä hydraulisesti korkeussäädettävä lastaustorvi, jonka 4,2 metrin lastauskorkeus riittää puhaltamaan korkeidenkin laitojen yli lunta kuorma-auton tai kärryn lavalle. Kokoontaitettavana sen kuljetuskorkeus jää 2,8 metriin, jolloin alikulut tai muut matalat paikat eivät tuota vaikeuksia. Lastaustorvi on lisävaruste.

Lisävarusteet
  • Vallileikkuri
  • Hydraulinen vallileikkuri
  • Pyörät
  • Lastaustorvi
  • Jousitettu vetopiste
Tuotepakkaus:

mitat: 276,0 cm (l) x 241,0 cm (k) x 192,0 cm (p)

paino: 5110,00 kg

Tekniset tiedot

TuoteAla-Talkkari ATP-276 3G poikittaisruuvilinko
Työ- / höyläysleveys, mm2760 / 2520
Kuljetusleveys, mm2810 (kulutuspaloilla)
- Vallileikkurilla varustettuna2865
Tehon tarve, kW100-200
Paino, kg1450
Syöttöruuvin halkaisija, mm460
Heittosiipien määrä/vahvuus, mm4 / 10
Heittokammion halkaisija, mm880
Heittokammion syvyys, mm370
Ura-akseli1 3/4"
Pto akselin korkeus maasta, mm545
V.O.A. kierrosluku, r/min540 / 1000 edessä
3-pistekiinnitys/A-kehikkoon / KAT 2
Käännettävä terä/pintaterähammas - hammas
Terämateriaali/mmHardox 500 / 15
Ruuvikiinn.takaterä / materiaali / mmOn / Hardox 400
Säädettävät jalakset2 kpl
Nivelakseli sis. Toimitukseen / tyyppiKyllä / T 80
VallileikkuriLisävaruste
PyörävarustusOn
Lastausjatke lumitorveenLisävaruste
Lumitorvi, jossa 2-vaihelippaOn
Lumitorven kääntöHydraulinen 220°