Krone Ecf360mt Etuniittokone

12 500 €

15 500 € (sis. alv.)
Alv 24% osuus 3 000 €
Koneen sijaintiIisalmi myymälä
Vuosimalli2019
Työleveys3,6 m
Koneen tunniste925-227-1
Osamaksurahoitus / Hankkijan rahoituslaskuri

Rahoitusesimerkki

Koneen hintaKäsirahaRahoitettavaKorkoMaksuaika
15 500 €6 200 €9 300 €5,00 %60 kk

Kuukausierä 175,50 € / kk

Varustelu

  • Työleveys: 3,6 m

Lisätiedot

Siistikuntoinen, vm2019 Kronen etuniittokone 3,6m työleveydellä. Kone on asiakkaan konehallissa talvisäilössä niin ei saanut oikein hyviä kuvia mutta konetta voi käydä sovittaessa siellä katsomassa. Sovi tästä Tapion kanssa.

https://youtu.be/kmLyZc-xLL4
EasyCut F360M
Kronen uuden sukupolven vedettävä etuniittokone EasyCut F360M soveltuu erinomaisesti myös erittäin epätasaisille pelloille. Niittokone on erittäin ketterä ja siinä reilut liikevarat niin ylös- kuin taaksepäin. Tämän ansiosta kone soveltuu hyvin tasaisille sekä mäkisille maastoille. Suuren pystyliikevaran ansiosta koneen osuessa esteeseen se kääntyy taaksepäin suojaten nurmea ja teräpalkkia ilman, että niittokorkeus muuttuu.

Kronen EasyCut F360 M -etuniittokone on helppo ja nopea asentaa traktorin etunostolaitteeseen. Kiinnitysrunkoon sisältyy yksitoiminen sylinteri, joka nostaa niittokoneen irti maasta, jotta kääntyminen päisteissä on nopeaa ja sujuvaa. Painemittari näyttää kulloisenkin maahan kohdistuvan paineen, jota voidaan säätää hydraulisesti kuljettajan paikalta.

KRONE-teräpalkki
Koteloitu ja täyshitsattu teräpalkki täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja toimii luotettavasti ja vuodottomasti vielä monien vuosien raskaan käytön jälkeenkin. Vankkatekoiset, öljykylpyvoidellut lieriöhammaspyörät takaavat hiljaisen ja luotettavan käynnin sekä suuren kuormituskestävyyden. Palkittu SafeCut tarjoaa parhaan mahdollisen suojan niittolautasille. Jos lautaseen kohdistuu ylikuormaa, voima ei kohdistu voimansiirron lieriöhammaspyöriin, vaan akselissa oleva sokka murtuu. Hammasratasakseli jatkaa pyörimistään, vetää kyseessä olevan lautasen ylös ja siirtää sen pois vaaravyöhykkeeltä, viereisten lautasten liikkuma-alueelta. Vaurioituneen sokan vaihtaminen onnistuu vain parissa minuutissa ja niittämine voi jatkua.

Kronen EasyCut F360M -etuniittokoneen etuja:
- Hydraulisesti säädettävä kevennys
- Erinomainen seuraamiskyky
- Avarasti avautuvan etusuojuksen ansiosta huolto on helppoa
- Kevyt kone vähentää etuakselin rasitusta
- SafeCut - Täydellinen voimansiirron suojaus lisää käyttövarmuutta

Myyjä

Tapio Huttunen
Tapio Huttunen

Konemyyjä

Iisalmi Traktorit, puimurit, työkoneet
010 76 84038
Jaa sähköpostilla Tulosta