Krone Ks 42

Esittelykone

9 200 €

11 408 € (sis. alv.)
Alv 24% osuus 2 208 €
Koneen sijaintiLahti, myymälä
Vuosimalli2022
Työleveys4,2 m
Koneen tunniste10054707
Osamaksurahoitus / Hankkijan rahoituslaskuri

Rahoitusesimerkki

Koneen hintaKäsirahaRahoitettavaKorkoMaksuaika
11 408 €4 563 €6 845 €5,00 %60 kk

Kuukausierä 129,17 € / kk

Varustelu

  • Työleveys: 4,2 m

Lisätiedot

Krone Swadro 42
Nostolaitteeseen kytkettävä Kronen yksiroottorinen Swadro 42 -karhotin sopii ensiluokkaisen laatunsa ansiosta myös kaikkein vaativimpiin käyttöolosuhteisiin ja -tarkoituksiin. Se erottuu edukseen ainutlaatuisen vakautensa ja tekniikkansa ansiosta. Teliakselisto yhdessä suurien renkaiden kanssa takaa erinomaisen ja kevyen kulun suojaten kasvualustaa. Innovatiivisen ja käytännöllisen KRONE-koneen haravointitulos on erinomainen ja käyttöikä ainutlaatuisen pitkä. Haravointi jälki on siistiä, eikä korjuutappioita synny vaikeimmissakaan olosuhteissa.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Myyjä

Teppo Vettenranta
Teppo Vettenranta

Konemyyjä

Lahti Työkoneet ja kuivurit
010 76 83287
Jaa sähköpostilla Tulosta