Kronos 1700m Predator

Esittelykone

0 €

0 € (sis. alv.)
Alv 24% osuus 0 €
Koneen sijaintiOulu-Kempele, Konekeskus
Vuosimalli2022
Koneen tunniste10057551

Lisätiedot

TÄSSÄ KONEESSA HYDRAULINEN ETULUUKKU JA TILTTI

Kronos Predator 1700M on maataloustraktoriin kiinnitettävä järeä vesakkomurskain. Laitteen voimansiirto on järjestetty vahvoilla nivelakseleilla ja järeillä kulmavaihteilla. Vesakkoa murskaavana elementtinä on karkaistu halkaisijaltaan 13 mm paksu kettinki. Kettingin käyttö vesakon murskauksessa on osoittautunut taloudellisimmaksi tavaksi kivisessä ja vaikeassa maastossa - mitä varsinkin metsäautoteiden pientareet yleensä ovat. Kettingin vaihto on tehty laitteessa erittäin yksinkertaiseksi. Kronos Predator 1700 M vesakkomurskain kiinnitetään traktorin takanostolaitteeseen. Vesakkomurskaimen sivusiirtolaite mahdollistaa laajan toiminta-alueen. Sivusiirtolaitteen rakenne on tukeva ja laitteessa on vakiona jousikuormitteinen törmäyksenvaimennin.

Kronos Predator 1700 M mallissa on panostettu materiaaleihin, leikkuuleveyden lisäämiseen sekä koneen painon optimoimiseen.

Leikkuupään työleveys on 1,7 m ja suurimmassa kulutuksessa olevissa pinnoissa on materiaalina Hardox 500. Leikkuusuu on muotoiltu ketjujen pyörimiskehän mukaisesti kaarevaksi, jolloin paksun vesakon murskaaminen on tehokkaampaa ja pienentää koneeseen kohdistuvia rasituksia.

Saatavana myös kaivinkoneeseen tai metsäkuormaimeen asennettava 1700H-malli.

Lisävarusteet:

Hydraulitoiminen murskainpään etuluukku
Murskainpään tilttivarustus. Sisältää paineakut ja uiva venttiili
Muutossarja TwinTrack-käyttöön 1700M (tehdasasennuksena, ei jälkiasenteinen)

Myyjä

Rauno Heikkala
Rauno Heikkala

Konemyyjä

Työkoneet, ympäristökoneet
010 76 84705
Jaa sähköpostilla Tulosta