Antti Ultima

– vie viljankuivauksen uusiin ulottuvuuksiin!

Ultimalla ohjaat viljankuivausta etänä, mittaat kosteuden ja tallennat tiedot. Käyttö on helppoa kuin heinänteko.

Nykyaikainen etähallinta ja nettipalvelu

Ultimassa automaattinen viljankäsittely yhdistyy monipuoliseen nettipalveluun, johon käyttäjä pääsee käsiksi missä ja milloin vain tietokoneellaan tai mobiili laitteellaan. Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, asetusten mukaisesti.

Uusi Ultima tarjoaa käyttäjälleen aivan uudenlaisen mahdollisuuden tehokkaaseen ja taloudelliseen viljankäsittelyyn. Ultima yhdistää Antti-Teollisuuden vuosikymmenien kokemuksen viljankäsittelyprosesseista maailman mittaluokassa ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jossa automaattinen viljankäsittely, nettipalvelu, etähallinta, sekä erä- ja siilokirjanpito liittyvät saumattomasti yhteen. Nettipalvelussa erä- ja siilotiedot ovat käytettävissä missä ja milloin vain.

Käänteentekevä viljankosteuden jatkuva mittaus suoraan viljasta mahdollistaa entistäkin tarkemman viljakuivauksen. Ylikuivauksen välttäminen auttaa pienentämään kuivauksen energiankulutusta huomattavasti.

Nettipalvelusta kuivauksen tila on jatkuvasti nähtävissä. Kuivauserien tiedot tallentuvat palveluun aina erän valmistuessa. Kuivauserät voidaan varastoida valittuihin varastosiiloihin ja siilojen täyttöastetta voidaan seurata.

Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, jossa kuivausprosessi jatkuu katkeamattomana valittujen asetusten mukaisesti.

 

Katso animaatiot Ultiman käytöstä

Ultima-nettipalvelu

Ultima Nettipalvelu täydentää ohjauskeskuksen monipuolisia toimintoja tarjoamalla käyttäjällä reaaliaikaisen näkymän kuivaamon tapahtumiin.

Nettipalvelun käyttö on helppoa millä tahansa kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Käyttäjälle tarjotaan yksilöllinen raportti kunkin vuoden tapahtumista.

 
Kuivurinäkymä mobiililaitteessa. Tästä näkee yhdellä silmäyksellä missä vaiheessa kuivaus on meneillään ja mitä säätöarvoja on käytössä. Arvoja voidaan muuttaa.
Kuivauserät ovat tarkasteltavissa myös jälkikäteen listamuodossa ja havainnollisena graafina kuivauksen kulusta. Jokainen kuivattu erän tiedot tallentuvat automaattisesti tietokantaan, jolloin tiedot ovat varmassa tallessa, sekä käytettävissä missä ja milloin vain.
Yhden kuivauserän tapahtumat graafisessa muodossa.
Käyttäjä voi tallentaa myös omia havaintojaan kuivauksen ajalta.
Myös siilokirjanpito on digitaalisessa muodossa ja käyttäjä voi koska vain tarkistaa siiloston tilanteen havainnollisesta siilokirjanpidosta, johon kuuluu layout-kuva siilostosta.

Ultima-palvelupaketit

Ultima Ultima Pro Ultima Premium
Kosteusmittaus X X X
Kuivausautomatiikka X X X
Kuivauksen etäseuranta X X X
Täyttöautomatiikka O O O
Tyhjennysautomatiikka O O O
Moottorimäärä maks. 10 kpl maks. 20 kpl Rajoittamaton
Esiasetellut asetukset X X
Eräkirjanpito X X
Siilokirjanpito X X
Data-analyysi ja vuosiraportointi X X
Henkilökohtainen tilakäynti,raporttien läpikäynti, toimenpidesuositukset X
Omamyyjä X
Jatkettu 5 vuoden takuu X
Erikoishinnoitellut varaosat -25% X
Priority Service puhelinnumero X
Öljypoltinhuolto data-analyysin perusteella tarvittaessa X
Ohjelmapäivitykset X
Hinta (alv 0 %) 49€ / kk 89€ / kk
X = vakiovaruste, O = valinnainen varuste
 
Ohjausjärjestelmät