Akkumutterinväännin Einhell TE-CW 18 LI BL
Tuotekoodi: KH4510040

Akkumutterinväännin Einhell TE-CW 18 LI BL

Tuotekoodi: KH4510040

Tuotekuvaus

Nyt renkaiden vaihtoon Einhell PXC-tuoteperheen 18 V iskevä akkupulttipyssy, jossa on hiiliharjaton moottori ja 215 Nm vääntö. Väännin on kevyt ja mukava kädessä ja johdottomana käytettävissä missä vain! LED-valo.

Toimitus ilman akkua ja laturia.

Iskevä akkumutterinväännin on yhteensopiva kaikkien Einhell Power X-Change -perheen akkujen kanssa. Korkean 215 Nm vääntömomentin koneessa on riittävästi tehoa myös tiukasti kiinniolevien renkaan muttereiden irrottamiseen. Suorituskyvystään huolimatta TE-CW 18 Li BL Solo on kevyt ja käteen mukavantuntuinen. Vääntimessä on ½" ulkonelikantaistukka ja kärkiadapteri ruuvaukseen. LED-valo valaisee työkohteen.

Ominaisuudet/varustus: Einhell Power-X-Change akkutuoteperheen jäsen, hiiliharjaton moottori - enemmän tehoa ja pitempi käyttöaika, tehokas iskevä akkumutterinväännin, jossa korkea vääntömomentti, pieni ja kevyt - mukava käyttää, ½" ulkonelikantaistukka , LED-valo työkohteen valaisuun, kärkiadapteri (HEX) ruuvaukseen, akku ja latauslaite saatavana erikseen, tyhjäkäyntikierrosluku: 0 - 2900 min-1