Tempo L 32 on suurin Tempon tarkkuskylvökone tähän mennessä

Tempo tarkkuuskylvökone

Vuonna 2021 Väderstad ottaa seuraavan askeleen Tempo- tarkkuuskylvökone mallistossa, tuomalla uuden mallin Tempo L -perheelle. Täysin uusi Tempo L 32 on tähän mennessä suurin Tempo-tarkkuuskylvökone.

Uusi Väderstad Tempo L 32 on 32 rivinen ja varustettu 3000 litran siemensäiliöllä.

- Tempo L 32 tuodaan riviväleillä 375 mm tai 15 tuumaa, mallissa on lisäksi vakiona Central Seed Fill. Kapeamman rivivälin hallitsemiseksi olemme limittäneet
joka toisen rivivälin. Teimme myös kapeamman rivinpuhdistuskulman ja kavensimme raideleveyttä, sanoo Jörgen Dahl, Väderstadin tuotepäällikkö.

Vaikka Tempo L 32 kasvattaa kylvötehoa, säilyttää se edelleen erinomaisen kylvötarkkuuden, joka on tehnyt Väderstadin Tempo-mallistosta viljelijöiden suosikin ympäri maailmaa. Enemmän tilaa vaativien viljelykasvien kohdalla rivejä ja käyttömäärää voidaan helposti säätää.

- Puolet koneesta voidaan nostaa ylös hydraulisesti ja lukita yläasentoon, samalla voidaan jatkaa kylvöä vain puolella rivimäärällä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi rapsin tai soijan istuttamisen 32 rivillä ja 375 mm rivivälillä, sekä maissin kylvön 16 riville 750 mm rivivälille, Jörgen Dahl kertoo.

Seed Hawk -yhdistelmä Kanadassa.

Kanadan markkinoilla on mahdollista yhdistää Tempo L 32 Seed Hawk ja 660 Air Cart.

Seed Hawk 660 -kärryyn mahtuu 23 000 litraa lannoitetta.

- Yhdessä Tempo L 32- ja Seed Hawk 660 -yhdistelmä tarjoavat valtavan tehon ja istutustarkkuuden Kanadan preerioiden valtaville pelloille. Lannoitetta voidaan levittää kahdella eri tavalla - joko 7 cm siemenen viereen tai yhdessä siemenen kanssa, Jörgen Dahl kertoo.

Muilla markkinoilla Tempo L 32 on saatavilla vain siemenversiona. Uusi Tempo L 32 on saatavissa 2021 kesäkuusta alkaen.