Ala-Talkkari Veto 8 -stokeri

Veto 8 - suurten kiinteistöjen lämmitykseen

Veto 8- biopolttolaite

Ala-Talkkarin Veto 8 on kiinteiden polttoaineiden biopolttolaite (stokeri). Säiliön muotoilu mahdollistaa suuren täyttötilavuuden lisäksi myös matalan täyttökorkeuden. 8 m3 polttoainesiilo mahdollistaa myös pitkät täyttövälit.

Muotoiltu ilmatiivis yläsäiliö ja leveä täyttöaukko on mahdollista asentaa neljään eri täyttösuuntaan. Varmatoiminen jousipurkain mahdollistaa laajan polttoainevalikoiman. Jouset eivät turhaan sekoita siilossa olevaa polttoainetta, vaan purkain myös siistii syöttöruuvin päälle kertyneet epäpuhtaudet ja tuo ohjatusti uutta polttoainetta syöttöruuville.

Uudenmallinen puolipyöreä syöttöputki estää polttoaineen jumittumisen sekä jäätymisen kourun alaosaan. Kourun kanttisessa yläosassa kulkee jouhevammin polttoaineen suuremmat palat.

 
Veto 8- jousipurkain

Huolto on helppoa kaksiosainen syöttöputken ansiosta. Syöttöruuvi voidaan irroittaa laitetta siirtämättä. Polttoainessiilon pohjakourun irrottamalla päästään suoraan käsiksi syöttöruuviin ja polttimeen.

Paloturvallisuus on hoidettu Veto 8:ssa kolmella toisistaan riippumattomilla varolaitteilla: painevesiverkostoon liitettävä omavoimaisella termostaatilla varustettu AVT-A vesiventtiili,10l vesisäiliö vahatulpalla sekä ohjauskeskuksessa oleva ohjelmallinen takapalonesto.

Veto 8 on saatavana lisävarusteena myös 80 kW tai 120 kW liikkuva-arinaisen polttimen.