Ala-Talkkari Vetomat – stokeri omakotitalon lämmitykseen
Tuotekoodi: AT20238

Ala-Talkkari Vetomat – stokeri omakotitalon lämmitykseen

Tuotekoodi: AT20238

Tuotekuvaus

Ala-Talkkari Vetomat – stokeri omakotitalon lämmitykseen

Vetomat on 500 l polttoainesäiliöllä ja 40 kW:n polttimella varustettu stokeri (kiinteän polttoaineen biopolttolaite), joka on tarkoitettu ensisijaisesti omakotitalojen ja muiden pienkiinteistöjen lämmitykseen. Veto Mat on järeä ja muunneltavissa oleva kokonaisuus, jolla voidaan tuottaa automaattisesti ja ympäristöystävällisesti biolämpöä. Matala täyttökorkeus ja vapaasti valittava täyttösuunta ovat osa muunneltavuutta ja ennen kaikkea käyttömukavuutta.

Kattilan sisälle asennettavassa kourumallisessa, valurautaisessa palopäässä on korkea palamishyötysuhde ja kaikki siitä hehkuva säteilylämpö hyödynnetään kattilassa. Laitetoimitukseen kuuluu paloturvallisuutta lisäävä sammutuslaitteisto.

Koko pohjan peittävä sekoitinlautanen on jyrkässä kulmassa syöttöruuviin nähden. Tämä takaa sen, että huonompilaatuisempikin polttoaine painautuu syöttöruuvia vasten. Tällöin polttoaineen syöttö on tasaista ja säiliö tyhjenee täydellisesti. Ohjauskeskus ohjaa poltinta automaattisesti kattilatermostaatin käskyjen mukaan. Ohjaustaulusta voidaan säätää polttimen teho- ja viretuliasetukset. Puhaltimen erilliskäyttö ja ruuvin eteen- ja taaksepäin pyöritys on myös mahdollista. Liekinvalvonta-automatiikka kuuluu laitetoimitukseen.

Lisävarusteet:

 • Sytytysautomatiikka,
 • GSM-hälytys
 • Tekniset tiedot

  TuoteAla-Talkkari Vetomat – stokeri omakotitalon lämmitykseen
  Pituus, ulkomitta mm1610
  Leveys, ulkomitta mm770
  Korkeus, ulkomitta mm1620
  Polttoainesäiliön tilavuus (vakio) m³0,5
  Teho kW40
  Paino kg200